De ce nu este bine sa lasam micoza piciorului netratata?

de

Ai auzit pana acum de o gramada de ori de micoza piciorului (sau „piciorul de atlet” dupa cum i se mai spune), iar concluzia la care ai ajuns, mai mult ca sigur, este aceea ca aceasta afectiune nu reprezinta un pericol decat din punct de vedere estetic. Oare chiar asa este? Noi spunem ca nu, iar aceasta parere este impartasita si de medicii specialisti, care au discutat mai pe larg cu noi despre acest subiect care a devenit unul de un interes destul de mare.

Asadar, de ce trebuie tratata micoza piciorului cat mai repede si sa nu asteptam sa se vindece de la sine? Pentru ca pot sa apara inclusiv riscuri asupra sanatatii, deoarece, intr-un fel, vorbim de o infestare parazita, care poate pune duce la slabirea sistemului imunitar si agravarea altor afectiuni de care putem suferi. Exact, ciuperca piciorului actioneaza ca un agent catalizator.

Nici simptomele micozei nu sunt unele care pot fi trecute cu vederea, in unele cazuri ele devenind destul de enervante si creand un real disconfort in timpul mersului, dar si atunci cand stam in pat. Aici ne vin in minte mancarimile si senzatiile de arsura resimtita in zona afectata de ciuperca, degetele care pot deveni ingrosate si fragile, umflaturi, crapaturi si asa mai departe.

Din fericire tratamentul este unul usor de urmat si avem destul de multe solutii la dispozitie, care sa nu ne faca o gaura foarte mare in buget. Asta este un mare plus, deoarece nu toti dispune de o suma mare de bani la dispozitie pentru astfel de achizitii si tindem sa lasam sa se vindece de la sine decat sa platim un pret mare. Printre cele mai bune si ieftine produse pe care le putem aminti aici se numara si Fungalor, care are la baza sa doar ingrediente 100% naturale.

Nu trebuie sa uitam nici de tratamentele traditionale, care atunci cand micoza nu este foarte avansate sunt capabile sa faca adevarate minuni, cu un cost minim. De cele mai multe ori aceste tratamente includ ingrediente care pot fi gasite cu usurinta in bucatarie.