10 obiecte cu care poti da casei tale un aspect nou

de

Majoritatea oamenilor nu au un buget extrem de mare pentru reinventarea completa a design-ului interior al casei lor. Mai mult, multe persoane locuiesc in apartamente sau case inchiriate si nu au acordul proprietarului pentru a face modificari importante. Insa nici nu este necesar sa faci schimbari majore pentru a da casei tale un aspect mai nou si mai modern.

Cu cateva obiecte de decor simple si necostisitoare – unele dintre ele cu extra functionalitati – poti crea o atmosfera noua in casa. Putina noutate nu strica nimanui, nu-i asa?

Iata cateva idei:

1. O oglinda cu o forma neregulata

Oglinzile sunt un obiect apreciat dintotdeauna in decorul unei case. In trend sunt oglinzile fara rama, cu forme neregulate. Nu trebuie sa cumperi o oglinda de dimensiuni mari, acestea fiind acum disponibile in dimensiuni mici, atasate pe diferite tipuri de suporturi, astfel incat sa poti plasa oglinda oriunde arata mai bine.

2. Un covor cu forme abstracte

Formele abstracte si culorile puternice sunt in trend atunci cand vine vorba de covoare, mai ales cele decorative, de mici dimensiuni, ce pot fi asezate in coltul preferat de pe balcon sau chiar atarnate pe perete. Orienteaza-te catre producatorii handmade pentru design-uri originale si, adesea, unicat.

3. Tapet autoadeziv

Vrei sa inviorezi un spatiu anume din casa cu usurinta, fara sa te complici cu vopsea si trafalet? Tapetul autoadeziv este din ce in ce mai popular datorita varietatii de modele si usurintei cu care se aplica si se indeparteaza.

4. O masa de foosball

Fotbalul de masa este una dintre cele mai usoare modalitati de a te distra acasa, cu prietenii sau familia. Daca nu ai mult spatiu la dispozitie poti opta pentru modele mai mici de masa de fotbal.

5. Un organizator pentru hol

Daca esti obisnuit sa iti lasi pantofii oriunde gasesti loc prin hol, si hainele stau pe scaune, opteaza pentru un organizator pentru hol. Mai mic decat un cuier obisnuit, aceste organizatoare te ajuta sa mentii ordonat chiar si un hol foarte mic.

6. Un videoproiector

Daca nu ai televizor dar ai un perete gol, si nu vrei sa mai vezi filme pe laptop, cumpara un videoproiector si bucura-te de o experienta noua.

7. Un set de draperii

Draperiile pana la podea pot oferi un aer instant de eleganta unei incaperi. Daca blocheaza lumina, cu atat mai bine – nu numai ca vei avea un somn mai odihnitor ci vei putea si sa utilizezi mai bine acel videoproiector.

8. Vopsea pentru faianta

Inlocuirea faiantei este un proces complicat si costistor. Transforma-ti baia cu efort minim utilizand vopsea speciala pentru faianta.

9. Lampi inteligente

Poti schimba instantaneu ambianta dintr-o incapere ajustand culoarea, luminozitatea si temperatura lampilor sau a proiectoarelor led. Cu ajutorul tehnologiei, acest proces devine extrem de simplu.

10. Perne personalizate

Pentru o nota comica ce va atrage atentia tuturor musafirilor, personalizeaza pernele decorative cu fata animalului de companie sau chiar cu propriul chip.