2014 – Anul cu cele mai multe apartamente finalizate in Bucuresti

de

Aruncand o privirea asupra evenimentelor imobiliare din 2014, s-a constat ca in acest an au fost costruite foarte multe apartamente, ceea ce nu poate insemna decat ca piata imobiliara si-a revenit in acest an.

Pentru a fi mai convingatori, analistii pietei imbiliare au dat cateva cifre, cum ar fi numarul de apartamente construite in 2014, acestea sunt in numar de 7000 de apartamente. Facnd o comparatie cu anul precedent, se poate observa aceasta crestere a fost semnificativa, aproape de 70%.

 

Apartamentele cu 2 sau 3 camere – cele mai cautate

 

Cei care si-au cumparat apartamente in 2014, au preferat apartamentele care au 2 respectiv 3 camere, majoritatea acestora au fost cumparate de tineri prin programul “Prima Casa”, ceea ce inseamna ca atat statul cat si dezvoltatorii imbiliari incurajeaza intemeierea familiilor. Cele mai multe constructii au fost realizate in zonele periferice ale Bucurestiului, unde au fost proiectate diverse ansambluri rezidentiale, cu conditii rar intalnite in celelalte zone ale Bucurestiului.

Foarte multi care prefera casele care sunt situate in zonele mai centrale ale Bucurestiului, se intreaba: De ce unii prefera sa-si achizitioneze locuinte in aceste zone marginase ale Bucurestiului.

Motivele sunt foarte bine intemeiate: liniste, preturi mult mai avantajoase, ansamblurile rezidentiale construite in aceste zone sunt de calitate, unele locuinte sunt mobiliate, in functie de gusturile oamenilor, fiecare astfel de bloc are asigurata paza, locurile de parcare sunt suficiente, unele ansambluri sunt dotate cu sali de fitness, saloane de infrumusetare, locuri de joaca.

Cele mai cautate apartamente sunt cele care sunt situate in zone precum Militari, Berceni, mai exact Aparatorii Patriei.

 

Aparatamente disponibile la preturi convenabile

Cei care si-au cumparat apartamente in acestea zone sunt foarte incantati de strctura acestora, de finisajele pe care le au, de conditii, zona, dar mai ales de preturile la care acestea sunt disponibile. In scopul informarii celor care au de gand sa cumpere apartamente in aceste zone, preturi sunt destul de avantajoase, ai posibilitatea sa cumperi apartamente cu 50.000 sau 62.000 de euro, daca o sa facem comparatie cu preturile apartamentelor care sunt situate in centru, ne vom da seama ca preturile sunt mult mai mici.

Specialistii spun ca in cazul in care vrei sa obtii o reducere consistenta a apartamentului pe care ti-l achizitionezi, poti sa o obtii doar daca ai toti banii pentru aceasta locuinta.

 

Care sunt preturile garsonierelor?

Surprinzator este ca preturile garsonierelor au crescu foarte mult, mai ales in 2014, in procente aceasta crestere s-ar traduce in 10% fata de anul anterior, de exemplu o garsoniera poate fi cumparata cu  suma de aproximativ 33.000 de euro.