3 metode profesionale de albire a din╚Ťilor

de

O dantur─â alb─â, frumos aliniat─â este garan╚Ťia unui z├ómbet larg. Totu╚Öi, ├«n realitate nu fiecare se poate l─âuda cu din╚Ťi sclipitori. Acest lucru poate fi cauzat de multipli factori, de la cei genetici, imposibil de influen╚Ťat, la factori de comportament, care pot fi modifica╚Ťi (alimenta╚Ťia, viciile, frecven╚Ťa vizitelor de rutin─â la stomatolog pentru profilaxia dentar─â).

Estetica dentar─â a evoluat enorm ├«n ultimele decenii, iar albirea dentar─â nu mai este de mult timp un tabu. Mul╚Ťi pacien╚Ťi apeleaz─â la servicii de ├«mbun─ât─â╚Ťire a aspectului din╚Ťilor f─âr─â rezerve. Dac─â ai ├«nc─â dubii legate de albirea dentar─â, probabil nu e╚Öti suficient informat. S─â vedem ├«mpreun─â ce metode profesionale de albire a din╚Ťilor ai avea la dispozi╚Ťie, dac─â te decizi c─â vrei un z├ómbet mai sclipitor.

O metod─â eficient─â de albire dentar─â care este asistat─â de medicul stomatolog este albirea activat─â de lumin─â, prin aplicarea unui gel ╚Öi expunerea sa la lampa cu halogen sau la fascicul cu laser. Gingia este protejat─â de substan╚Ťe aplicate ├«naintea acestui proces de albire, iar rezultatul este imediat. Se poate opta pentru o ╚Öedin╚Ť─â sau mai multe, ├«n dependen╚Ť─â de scopul final ╚Öi situa╚Ťia individual─â. Este una dintre cele mai populare metode de albire dentar─â, pentru c─â este rapid─â, accesibil─â, sigur─â ╚Öi are efecte imediate.

Albirea intern─â este o alt─â metod─â eficient─â de ├«nfrumuse╚Ťare a din╚Ťilor. Spre deosebire de albirea clasic─â, care func╚Ťioneaz─â de la exterior spre interior, albirea intern─â ├«ncepe ├«n sens invers. Din interior spre exterior, albirea intern─â este folosit─â ├«n cazul din╚Ťilor afecta╚Ťi de carii care acum au plombe ╚Öi sunt devitaliza╚Ťi. Scopul procedurii este, pe l├óng─â cosmetizarea aspectului din╚Ťilor, de a uniformiza dantura.

Albirea dentar─â la domiciliu este o tem─â controversat─â. Op╚Ťiunile folosite frecvent – l─âm├óia, c─ârbunele activat sau bicarbonatul de sodiu pot avea un efect superficial, temporar, dar totodat─â ri╚Öti s─â iri╚Ťi gingia, s─â degradezi smal╚Ťul dintelui ╚Öi s─â nu ob╚Ťii rezultatele dorite. De ce s-ar reg─âsi ea ├«n aceast─â list─â? Simplu, pentru c─â poate fi efectuat─â sub egida unui medic. O op╚Ťiune mai sigur─â ar fi implicarea unui profesionist, care ar controla procesul, ╚Ťi-ar oferi cape special concepute pentru a se potrivi danturii tale ╚Öi te-ar sf─âtui ce solu╚Ťie po╚Ťi folosi pentru a ├«n─âlbi din╚Ťii ├«n condi╚Ťii casnice. Combinate cu un detartraj efectuat la timp, aceste m─âsuri mai controlate ar putea oferi efecte satisf─âc─âtoare. ├Än dependen╚Ť─â de scopul final ╚Öi atitudinea personal─â, se poate g─âsi mereu o solu╚Ťie pentru o dantur─â curat─â, pl─âcut─â ╚Öi estetic─â.

Indiferent de op╚Ťiunea care ╚Ťi se potrive╚Öte, la Topaltdent, clinic─â stomatologic─â modern─â din Bra╚Öov po╚Ťi beneficia de o albire dentar─â profesional─â cu rezultat impecabil. Avem stomatologi experimenta╚Ťi ╚Öi tehnologiile necesare pentru a-╚Ťi oferi z├ómbetul la care visezi. Dac─â dore╚Öti un z├ómbet frumos ╚Öi ├«ngrijit, cu un aspect uniform, discut─â cu medicul stomatolog despre ce solu╚Ťii po╚Ťi aborda. ├Än clinica noastr─â vei avea parte de servicii stomatologice de top ╚Öi rezultate imediate ├«n vederea albirii ╚Öi cosmetiz─ârii din╚Ťilor t─âi. Las─â-te pe m├óna unui profesionist ╚Öi red─â vitalitate ╚Öi luminozitate z├ómbetului t─âu. Contacteaz─â-ne pentru o programare!