4 sfaturi pentru o viață sexuală împlinită

de

1. Descoperă senzualitatea din tine

Când vine vorba de sex de calitate, să te simți bine în pielea ta este, de cele mai multe ori, mai important decât să știi kama sutra pe de rost sau să ai abilități de contorsionistă în dormitor. A fi sigură pe tine – asta este cheia care-ți va deschide nenumărate căi spre o viață sexuală împlinită. Așadar, dacă simți că nu stai bine la capitolul încredere în sine, este timpul să iei măsuri.

Îndrăznește să faci toate lucrurile pe care le consideri jenante! Vrei să dansezi dezbrăcată prin casă? Fă-o! Ai fost mereu curioasă cum ar fi să îți acorzi puțină intimitate acompaniată de o jucărie sexuală, dar n-ai avut curaj? Încearcă! Indiferent ce vrei să faci, găsește o metodă distractivă de a-ți consolida încrederea în tine și viața sexuală pe care ți-o dorești se va contura de la sine.

2. Fără încălzire nu iese nimic bun

Preludiul este pentru sex ceea ce este stretchingul pentru antrenamentul de fitness. Corpul tău are nevoie de pregătire pentru senzațiile intense care urmează în timpul partidei de sex. Într-adevăr, unii bărbați vor să treacă direct la acțiune, dar tu rămâi fermă pe poziții și nu-i lăsa să sară peste momentul fascinant al preludiului.

Săruturile prelungi, atingerile delicate, tachinarea, mușcăturile, soptitul în ureche, toate fac parte din arsenalul unui preludiu de zile mari, dar nimic nu te va aprinde așa cum o face un masaj tantric. Masajele sunt plăcute oricum, dar pe lângă asta, îți încălzesc pielea și îți pun sângele în mișcare în tot corpul. Așa că pune o muzică sexy pe fundal, aprinde o lumânare parfumată, și oferă-i un masaj pe care n-o să-l uite niciodată! Fii sigură că va vrea să se revanșeze!

3. Încearcă ceva nou măcar o dată

Când ești într-o relație stabilă, viața sexuală fantastică de la început poate cădea într-o rutină deprimantă dacă o vei ignora. Vei încerca să îți explici motivul pentru care s-a ajuns în acel punct mort și prima explicație care îți va veni în minte va fi că flăcăra dintre voi doi a pălit. În realitate, lucrurile nu sunt atât de pesimiste.

Tot ce trebuie să faci e să aduci schimbări și inovație în viața sexuală.Propune-i partenerului să încercați poziții noi, locuri noi, ritmuri, ipostaze și situații noi. Puteți încerca un joc de roleplay. Gândește-te că dormitorul este locul unde poți fii cine vrei tu. Cleopatra? Asistentă medicală? Damă de companie? Poți fii oricine, pune-ți imaginația la contribuție!

4. Orgasmul – piesa de rezistență în viața sexuală

Pentru majoritatea femeilor, o viață sexuală împlinită înseamnă orgasme cât mai frecvente și cât mai puternice. Din păcate, nimeni nu poate învăța să aibă orgasme la comandă. În schimb, există anumite tehnici prin care poți crește șansele de a avea orgasm în timpul unei partide de sex. Începe prin a-ți stimula mușchii vaginali cu ajutorul ” sexercițiilor„, relaxează-te pe cât posibil și bineînțeles, exersează cât mai mult!

Nu în ultimul rând, trebuie să fii conștientă că o viață sexuală împlinită nu se rezumă la tehnici spectaculoase și o condiție fizică de invidiat. Mult mai important este să știi să te bucuri de moment, să te simți bine în pielea ta și bineînțeles, să o faci într-o manieră cât mai fun!