5 motive pentru care femeilor le plac filmele de dragoste

de

Încă de la apariția cinemaului, filmele de dragoste au fost mereu preferate de oameni, dar în special de femei. Astăzi, de fiecare dată când apare o nouă comedie romantică sau o dramă din același gen, aceasta devine, de cele mai multe ori, scuza perfectă pentru doamne de a se aduna laolaltă și a viziona un astfel de film.

Mulți bărbați, dar și multe femei, și-au pus întrebarea ce anume este atât de special la filmele de dragoste de le determină pe femei să dorească să se uite la ele? Ce le atrage în mod special?

1. Femeilor le place să trăiască acele sentimente intense

Femeile sunt niște ființe foarte emotive și nu se rușinează deloc atunci când vine vorba de a-și arăta emoțiile și sentimentele pe care le au. De asemenea, ele nu se sfiesc nici dacă cineva sau ceva (cum ar fi un film de dragoste) le scoate acele sentimente la suprafață. Uneori, ele pur și simplu se simt bine atunci când râd sau plâng la o scenă dintr-un film de dragoste, urmărind toate încercările prin care trec personajele principale: de la momentul în care acestea își găsesc dragostea, până la momentul în care o pierd.

2. Femeile preferă să urmărească un film de dragoste în loc să citească un roman cu același subiect

Această afirmație s-ar putea să nu fie valabilă în cazul tuturor femeilor, deoarece unele dintre ele sunt niște cititoare avide de literatură de dragoste. Însă, în unele cazuri, mai ales când o femeie este extrem de ocupată cu îndatoririle de zi cu zi, aceasta preferă să urmărească un film de dragoste, mai degrabă decât să citească un roman cu un subiect similar.

Această activitate le ia mult mai puțin timp și este la fel de distractivă pentru ele, trezindu-le exact aceleași sentimente ca și citirea unei cărți.

3. Femeilor le plac filmele de dragoste deoarece doresc să le „sugereze” bărbaților cam ce schimbări să implementeze la capitolul romantism

De cele mai multe ori, o femeie urmărește un film de dragoste (poate chiar alături de un bărbat, care îi este fie iubit, fie soț) pentru a se „inspira” sau pentru a-i transmite anumite mesaje bărbatului de lângă ea de care acesta să țină cont în relația lor. O femeie vrea ca prietenul sau soțul ei să fie cât mai romantic, poate să îi facă o serenadă, să cânte în ploaie cu ea sau să privească alături de ea un răsărit de soare!

4. Femeile simt o legătură cu personajele din film sau cu subiectul acestuia

Unele femei preferă filmele de dragoste ceva mai siropoase, cu prea multe sentimente și nu foarte realiste, pe când altor le plac filmele care transmit un mesaj cât mai solid și cât mai realist. Față de astfel de filme simt ele o legătură mai puternică.

5. Femeile vor să fie ele însele personaje de film și să trăiască pe viu acțiunea dintr-un film de dragoste

Deci, care este motivul numărul unu pentru care majoritatea femeilor urmăresc filme de dragoste? Fantezia, evident! Un sfârșit fericit al filmului este lucrul principal pe care și-l doresc multe femei, puține dintre ele având parte, în viața reală, de un astfel de moment în relațiile lor amoroase!