8 lucruri care vor transforma compania la care lucrați într-una legendară

de

Pentru aceia dintre voi care lucrați într-o companie, oricât de mică sau de mare ar fi ea, este foarte important să vă comportați, atunci când sunteți la serviciu, ca și când aceasta ar fi chiar compania voastră pe care ați pus-o singuri pe picioare. Întrebați-vă unde ați vrea să fie aceasta peste 3, 5 sau 10 de-aici înainte?

Toți vizionarii care au avut succes în viață au urmat un plan pe care l-au conceput cu foarte mare atenție și de la care nu s-au abătut nici măcar o clipă. Acestea fiind spuse, voi aveți tot ceea ce vă trebuie pentru a transforma compania la care lucrați într-una legendară?

1. Pasiune

Pentru a reuși în tot ceea ce vă propuneți, nu trebuie să vă lipsească dorința arzătoare. Oricine dorește să întreprindă o acțiune sau o activitate cu șanse de izbândă, fie că este un simplu angajat, un star de cinema sau un director de multinațională, trebuie să fie mânat de pasiune în misiunea pe care și-a propus s-o ducă la capăt.

2. Angajament

Sunteți dispuși să faceți tot ceea ce vă stă în puteri pentru a vă atinge scopurile? Veți face acel pas în plus și veți merge mai departe, chiar și atunci când alții se vor opri sau circumstanțele nu vor fi tocmai prielnice? Nu vă spun să renunțați la viața personală și să deveniți complet obsedați de serviciu, dar va sfătuiesc să fiți mai determinați și să respectați angajamentele făcute.

3. Parteneriate

Țintele mari sunt un pic mai greu de atins de unii singuri. De aceea, adunați în jurul vostru toate acele persoane care au abilitățile ce vă lipsesc vouă. Nu vă sfiiți să cereți ajutor. Este un lucru cât se poate de normal.

4. Investiția

Aveți o mentalitate axată pe abundență sau una axată pe lipsuri? Dacă aveți un anumit scop de atins, drumul către acesta va fi unul dificil dacă nu faceți investițiile necesare pentru a ajunge acolo. Și aici nu mă refer numai la investițiile în bani. Trebuie să investiți și timp, în propria voastră educație și în oricare alt aspect al vieții care credeți că vă poate ajuta.

5. Menținerea sănătății

Cariera voastră nu poate fi una de succes dacă sănătatea voastră este șubredă. Voi sunteți ca un motor, și, ca orice motor, dacă nu aveți grijă de voi, vă veți „defecta” la un moment dat. Așadar, sănătatea minții, trupului și a sufletului vostru este de maximă importanță.

6. Prietenii și familia

Aceștia sunt sprijinul tău și diversiunea de care aveți nevoie pentru a mai scăpa de rutina zilnică de la serviciu. Ei sunt o oază unde vă găsiți odihna, relaxarea și unde vă puteți distra.

7. Dezvoltarea personală continuă

Nimic nu stă pe loc. Nu există o linie de final de trecut atât timp cât ești nevoit să te ridici din pat și să te duci la serviciu în fiecare zi. Dacă sunteți dispuși să învățați mai mult și să vă perfecționați, inclusiv din punct de vedere al dezvoltării personale, veți fi mereu cu un pas înaintea celorlalți.

8. Prezență personală

Oamenii sunt atrași de prezența personală. Acest lucru le permite să se simtă mai confortabil în preajma voastră. Este acel lucru care sparge barierele care apar în fața unei comunicări productive.

Unii oameni merg la serviciu în fiecare zi având planuri și scopuri personale bine definite, în timp ce alții doar vin la serviciu și atât. Voi din ce categorie faceți parte?