Accesorii utile pentru biciclete pliabile

de

Alegem o biciclet─â pliabil─â tocmai pentru c─â este o solu╚Ťie mai practic─â dec├ót bicicleta clasic─â. Spa╚Ťiul mic pe care ├«l ocup─â, ┼či u╚Öurin╚Ťa de a o transporta sunt aspecte pozitive, care ne trimit cu g├óndul la simplitate ┼či confort. Pe pia╚Ťa echipamentelor sportive, se g─âsesc nenum─ârate modele de biciclete pliabile, dar ideea de baz─â este aceea╚Öi la toate: se pliaz─â pentru a fi mai compacte. Unele modele sunt at├ót de compacte, ├«nc├ót se pot transporta cu avionul ├«ntr-un `bagaj de m├ón─â.

Tot mai pu┼úini proprietari de biciclete poart─â casca de protec╚Ťie, iar principalul motiv este c─â poate deveni incomod de transportat. Casca nu este purtat─â nici ├«n cazul ├«n care se iese la o simpl─â plimbare de doar zece minute.

Aceste aspecte nu ar trebui s─â ne descurajeze astfel ├«nc├ót s─â renun╚Ť─âm s─â o purt─âm, ci s─â ne motiveze s─â g─âsim o alt─â variant─â. Un proprietar de biciclet─â pliabil─â caut─â mereu variante de transporta c├ót mai pu┼úine lucruri cu el ┼či de a avea cele mai simple obiecte asupra lui pentru a reduce greutatea. ┼×i, pentru c─â oamenii practici caut─â mereu solu╚Ťii practice, ┼či pentru aceast─â problem─â s-a g─âsit una, mai precis casca pliabil─â.

De la casa pliabil─â ce nu m─âsoar─â mai mult de 7 cm, la cele care au o greutate de numai 400 grame, proprietarii de biciclete pliabile au primit solu╚Ťia mult a╚Öteptat─â. Aceasta se poate transporta cu u╚Öurin╚Ť─â at├ót ├«ntr-o geant─â c├ót ┼či ├«ntr-un rucsac, ├«n func╚Ťie de sistemul de pliere.

├Än acest sens, nu trebuie s─â mai existe pretexte pentru care s─â nu purt─âm casca de protec╚Ťie. Desigur, aceasta este adresat─â tuturor participan╚Ťilor la trafic, fie c─â sunt pe biciclete, role sau alte vehicule care necesit─â purtarea unei c─â╚Öti.

Un alt accesoriu ideal pentru bicicleta pliabil─â este rucsacul. Pentru c─â nu ne dorim s─â purt─âm tot timpul bicicleta pliabil─â ├«n bra┼úe, o geant─â sau un rucsac pentru transport este esen╚Ťial c├ónd ne pornim la drum. Rucsacul de biciclet─â este ideal c├ónd vrem s─â depozit─âm bicicleta sau s─â o transport─âm ├«n timp ce folosim mijloacele de transport ├«n comun. Mai mult, ultimele modele de bicicletele pliabile au ajuns s─â fie at├ót de compacte ├«nc├ót pot fi transportate ├«ntr-un bagaj de m├ón─â de dimensiunile impuse de companiile aeriene.

Fiecare dintre accesoriile de mai sus ofer─â avantaje diferite, de la faptul c─â ajut─â participan╚Ťii la trafic s─â circule ├«ntr-un mod sigur, la confortul de a transporta bicicleta atunci c├ónd nu este pedalat─â.