Adolescenţii care îşi doresc un abdomen cu pătrăţele ar trebui să alerge

de

Mulți adolescenți, atât băieți, cât și fete, își doresc un abdomen cu pătrățele. Deși acest tip de abdomen este mult mai caracteristic băieților și bărbaților, un număr din ce în ce mai mare de fete vor și ele să aibă un astfel de abdomen și un corp cât mai arătos, ca cel al multora dintre vedetele care apar la TV.

Toată lumea are un abdomen cu pătrățele, problema este că el nu iese la iveală decât atunci când conținutul de grăsime din corp este sunt 10% la băieți și sub 15% la fete. De regulă, pentru a avea o stare de sănătate bună, procentul de grăsime din corpul fetelor sau al femeilor trebuie să fie un pic mai mare decât cel al băieților sau al bărbaților.

Un bărbat care are 8% grăsime în corp arată destul de atletic, însă o femeie aflată în aceeași situație va arăta ca un schelet ambulant. Dacă procentul este mai mare, să zicem 13%, atunci aceasta va arăta foarte bine.

Totuși, slăbitul și antrenamentele pentru abdomen sunt o problemă la adolescente. Adesea, multe dintre ele aleg să urmeze o dietă oarecare, în loc să crească aportul de proteine, să-și micșoreze aportul de carbohidrați și să înceapă să ridice greutăți, lucruri ce le-ar ajuta mult mai mult în lupta lor cu kilogramele în plus.

De asemenea, atât adolescentele, cât și adolescenții, au o dilemă. Și anume, ar trebui să se apuce de ridicat sau împins greutăți, deoarece au auzit că, în general, o astfel de activitate le afectează creșterea și pune un stres nenatural pe mușchii aflați în dezvoltare la pubertate. Și ar mai fi încă o problemă cu care ei se confruntă..

Multe săli de forță nu acceptă persoanele sub 18 ani, ceea ce înseamnă că ei nu se vor putea antrena la diversele aparate disponibile acolo, precum ar fi benzile de alergat sau bicicletele staționare (decât dacă nu au unele la dispoziție acasă, evident).

Răspunsul la aceste probleme nu trebuie să fie neapărat unul high-tech. Dacă aveți probleme serioase cu greutatea, atunci începerea unei diete este un pas care trebuie făcut obligatoriu, deoarece slăbitul este, în cele din urmă, un joc al numerelor de calorii consumare versus cele eliminate.

Dacă numărul caloriilor pe care le eliminați este mai mare decât al caloriilor consumate, atunci slăbiți. Ceea ce trebuie știut în acest caz este dacă toate acele kilograme care se pierd sunt cu adevărat grăsime, apă sau mușchi.

Pierderea în greutate prin eliminarea apei poate părea un lucru impresionant, dar în cele din urmă, nu înseamnă prea mult, deoarece nu prea se va vedea o diferență semnificativă în corpul vostru dacă nu ați reușit să eliminați suficientă grăsime.

De asemenea, dietele stricte, care vă ajută să pierdeți mult în greutate, sunt bune atunci când sunt urmate o perioadă scurtă de timp, dar odată ce nu le mai urmați, riscați să vă îngrășați la loc la fel de repede pe cât ați slăbit!

De aceea, vă recomand să începeți să practicați exerciții de rezistență pentru a vă menține masa musculară și exerciții cardio, pentru a scăpa de kilogramele în plus. Una dintre cele mai bune metode prin care cineva poate pierde în greutate, este sprintul Exact, pur și simplu alergați cât de repede puteți, de preferat pe un deal!

Sprintul este foarte eficient și util în procesul de slăbire și poate ajuta orice persoană să piardă în greutate, indiferent de vârsta, rasa, culoarea, sexul sau naționalitatea pe care o are. Pe lângă aceasta, este și o bună metodă de a face un abdomen cu pătrățele!

Alergați pe o suprafață plană sau pe una înclinată pentru 20 de secunde, după care reveniți la punctul din care ați plecat. Puteți face acest lucru de 3 ori pe săptămână, scăzând astfel de kilogramele în plus. Sprinturile la deal sunt de preferat în locul unei simple alergări pe o suprafață plană, deoarece au o intensitate mai crescută și pot oferi rezultate mai rapide!