Afacerea ta trebuie sa aiba o prezenta online

de

In ultimii ani, piata online din Romania a crescut foarte mult, astfel au aparut din ce in ce mai multe prezente online, ceea ce inseamna noi locuri de munca. Companiile mici, corporatiile, IMM-urile inteleg necesitatea unei prezente online si investesc din ce in ce mai mult in acest domeniu, doar ca, multe firme nu investesc atat cat trebuie si aleg servicii la preturi foarte mici, ceea ce inseamna calitate slaba a serviciilor.

De ce e nevoie de o prezenta online si servicii web de calitate?
In ultimii ani de zile internetul se tot schimba, dar, se schimba in bine. Comportamentul consumatorilor a devenit din ce in ce mai schimbator, daca pana acum cativa ani nu cumpara online, acum majoritatea cumpara, desigur, piata romaneasca de e-commerce este inca la inceput de drum. Acest lucru a determinat multe companii sa isi faca si o prezenta in online, astfel brandul lor sa creasca. Sunt foarte multe cazuri in care online-ul a insemnat o crestere a unor afaceri si pana la 100%.
Unui consumator ii este mult mai simplu sa intre intr-un magazin online sa isi caute un anumit produs, decat sa intre intr-un magazin offline si sa caute printre rafturi. Si nu doar atat, in mare parte cei care au acces la internet au un cont pe o retea de socializare, ceea ce inseamna un plus pentru orice afacere, indiferent din ce domeniu este.
Daca aveti un business in Romania, atunci trebuie sa alegeti furnizor care sa va ofere servicii de gazduire cu data center in Romania. De exemplu: daca cautati pe google.ro gazduire romania o sa gasiti multe firme care va ofera astfel de servicii, dar multi mint in aceasta privinta, asa ca, verificat IP-urile atunci cand cumparati un serviciu de gazduire.
Sunt cazuri in care unele site-uri/magazine online au inceput sa vanda imediat dupa lansare, dar si traficul a crescut rapid, asa ca, a trecut de la un serviciu de gazduire web la un server dedicat, daca vreti sa aveti siguranta si acces deplin la resurse, atunci un server virtual e recomandat. Oferte gasiti pe internet la servere virtuale, preturile sunt foarte mici, depinde de la ce firma cumparati.