Alege sa investesti in plafoniere LED de calitate superioara!

de

Aceste plafoniere led constituie o forma de iluminate ce se monteaza in special pe tavan pentru a obtine cantitatea de lumina necesara.

O noua forma capatata de tehnologia led este materializata in plafoniere led. Aceste noi corpuri utilizate pentru iluminat au luat locul vechilor plafoniere printr-o serie de caracteristici ce se dovesc a fi avantaje. Acest concept presupune un material, adesea plastic, prins de tavan in interiorul caruia se afla un circuit care de fapt produce lumina.
plafoniere LEd

Ce sunt si prin ce se remarca noile plafoniere led?

Dupa cum am mentionat si anterior, aceste plafoniere led sunt o sursa de iluminat cel mai des amplasata pe tavan pentru a permite vederea intr-o incapere in lipsa luminii naturale, lucru ce nu le diferentiaza de vechile plafoniere. Noutatea apare la capitolul performante, inovatie si design.
Denumirea acestora se structureaza din doi termeni. Primul se refera la conceptul in sine mentionat anterior, iar cel de al doilea este un acronim provenit din engleza (“light-emitting diode”) si se traduce mot-a-mot in romana ca “dioda emitatoare de lumina”. Acest termen este de fapt o explicatie a procesului tehnic ce se petrece in spatele efectului de iluminare.

O justificare a acestui efect se poate face si prin termeni tehnici. In acest sens, lumina din cadrul unor plafoniere led se obtine in urma polarizarii jonctiunii adica a zonei de intersectie a doua feluri diferite de material.

Prevederile legale asupra iluminatului eficient

Se stie foarte bine ca multe dintre firmele sau companiile din Romania, si nu numai, trebuie sa ia in vedere reducea cat mai accentuata, atat a consumului de energie electrica, cat si a emisiilor de gaze. Acest lucru duce implicit la ideea conform careia prin iluminatul cu plafoniere LED pot fi facute extrem de usor economii.
plafoniere LED

Cu alte cuvinte, sa inlocuiesti vechile tehnologii de iluminat cu metode alternative de tipul unor plafoniere LED inseamna automat un impact mai putin daunator asupra mediului. Nu mai vorbim despre reducerea numarului emisiilor de carbon cu rol important in indeplinirea standardelor industriale si in imbunatatirea calitatii iluminatului oricarei companii.

Altfel spus, iluminatul industrial nu necesita doar sa fie gandit in asa fel incat sa reduca consumul de energie electrica ce urmeaza a fi consumata. Iluminatul industrial eficient cu plafoniere LED trebuie, de asemenea, sa stabilizeze si sa imbunatateasca performantele afacerii din acel spatiu din mai multe domenii.

De aceea, pentru a da randament este nevoie de produse de iluminat calitative care sa asigure o lumina naturala puternica, dar in acelasi timp, prietenos cu ochii angajatilor.