Alegerea dintre a contracta o firma de curatenie specializata ori folosirea angajatilor proprii

de

Stim cu totii ca o asemenea dilema o are orice director care vrea nu doar fata de el dar si pentru angajatii sai sa fie ordine in spatiul in care isi presteaza zilnic activitatile.

Unicul lucru pe care il va lua in considerare este sa adune preturi de la furnizori de curatenie iar ulterior va realiza o socoteala rapida pentru a cuantifica cat ii vor fi banii daca cere angajatilor sa faca curatenie in firma. In urma punerii la punct unei asemenea analize, majoritatea vor stabili ca se pare ca este mai ieftin sa detii oamenii proprii. Astfel, intrebarea este de ce mai exista pe piata si firme de curatenie?

Capcana in care cad multi e ca metoda este bazata pe calcule matematice fara a lua in considerare lucruri cum ar fi experienta persoanei care va executa curatenia cand colegii sai nu lucreaza.

Facand abstractie de astfel de informatii tariful serviciilor este in mod sigur mai scazut fata de cel al unei firme de curatenie cu toate acestea dupa o perioada vei observa ca veti identifica tot felul de deficiente, prestatie scazuta a serviciilor si mai presus de toate costuri mai inalte vs cel al prestorilor de curatenie care le-ai fi solicitat.

In totalitate, asemenea masuratori genereaza cheltuieli care trebuie sa ma credeti nu par a fi reduse.