Alimente pentru antrenamentul de culturism

de

Oricare ar fi scopul vostru, fie că vreți să vă mențineți în formă, fie că sunteți un atlet care dorește să obțină performanți și rezultate foarte bune în cariera sa, veți avea nevoie de un antrenament care să vă pregătească și să vă pună pe drumul corect care vă va duce la atingerea țintei propuse. Fără un plan sau fără o strategie solidă, nu veți putea ajunge prea departe.

Acest lucru este în special valabil pentru cei care își doresc să aibă un corp care să arate și să se simtă mereu bine. Indiferent de scopul pe care îl aveți în minte, trebuie să înțelegeți că este nevoie să includeți în planul de antrenament pe care vi l-ați făcut și niște alimente sau mâncăruri care se pot consuma înainte, în timpul și după terminarea acestuia.

Înainte de începerea unei sesiuni de antrenament, se recomandă consumarea alimentelor cu puține grăsimi și fibre și cu un conținut moderat de proteine și carbohidrați. Orientați-vă către o bucată de carne de pui la grătar sau chiar către o felie de pizza. Pe de altă parte, evitați cartofii prăjiți și burgerii, deoarece sunt foarte bogați în grăsimi.

În timpul antrenamentului, trebuie băută foarte multă apă. Doza cea mai potrivită este de 118 mililitri de apă la fiecare 20 de minute de activitate fizică. Nu consumați băuturi carbogazoase sau sucuri de fructe în această etapă! Apa de cocos poate fi una dintre băuturile care vă poate ajuta să vă mențineți proaspeți, la fel cum o pot face și alte băuturi concepute în același scop.

După terminarea antrenamentului, trebuie să le dați mușchilor energia de care au nevoie pentru a se putea reface rapid. Începeți cu un shake cu proteine. Dacă alegeți o astfel de băutură, fiți atenți la calitatea acestuia și beți numai shakeuri de calitate, evitându-le pe cele inferioare!

Pentru aceia dintre voi care iau parte la o activitate fizică precum este culturismul, suplimentele pe bază de extract de corn de cerb sunt cele mai bune, ele conținând un nivel mare de factor de creștere asemănător insulinei. Acesta este esențial pentru corpul vostru. Se ia o pastilă înainte de a merge la culcare.

Dacă vă faceți un obicei de a lua acest supliment înainte de culcare, veți vedea cum corpul vostru va deveni mai puternic și se va putea antrena mai bine, fiind capabil, în același timp, de a se recupera rapid.