Anomalii auditive: cum să vă protejați auzul

de

Oamenii nu s-au obișnuit să aprecieze ceea ce au și adesea percep capacitatea de a atinge lumea din jurul lor ca de la sine înțelese. Dar când unul dintre organe începe să eșueze, apare panica. Astăzi vom examina în detaliu problema afectării auzului și vom afla despre metodele de prevenire a disfuncției pe scară largă.

Amploarea dezastrului 

Percepția auditivă este extrem de importantă pentru om. Prin captarea și analizarea undelor sonore, nu numai că interacționăm cu lumea din jurul nostru, ci și obținem emoții și experiențe complet noi. În afară de aceasta, auzul afectează și dezvoltarea mentală și fizică a persoanei, ne ajută să simțim gusturile și să atingem obiectele tactile mai subtil și pătrunzător. 

Din păcate, lumea din jurul nostru este plină de mii de pericole care afectează negativ calitatea auzului nostru. Aceasta include modificări degenerative legate de vârstă, predispoziție genetică și infecții ale urechii care pândesc în mare sau într-un pescaj și chiar ascultând muzică cu căști la volum mare.

 

Atât adulții, cât și copiii intră în grupul de risc, ceea ce face ca problema să fie extrem de relevant în prezent. Potrivit statisticilor oficiale ale OMS, în lume există 466 de milioane de persoane care sunt susceptibili la pierderea auzului. Și acest număr este în continuă creștere.

Care este pericolul principal?

Din păcate, principalul pericol al bolilor urechii este că, în stadiul inițial, acestea se desfășoară complet neobservate. Primele simptome apar deja la mijlocul ciclului bolii și se intensifică proporțional în fiecare zi.

Persoana bolnavă poate simți congestie neplăcută în urechi, slăbiciune și amețeli, dificultăți în perceperea discursului interlocutorului sau chiar durere ascuțită. Trebuie să contactați imediat un medic calificat și să găsiți cauza disfuncțiilor urechii, în caz contrar, surditatea completă poate deveni un punct extrem, chiar și în copilărie.

În afară de aceasta, afectarea auzului depinde în mod direct de glicemia ridicată, colesterolul ridicat, imunitatea slăbită și nerespectarea igienei personale. 

Prevenirea și terapia tulburărilor de auz

Din fericire, astăzi există multe metode progresive de prevenire și terapie a bolilor urechii. Una dintre ele – luarea unui produs de susținere unic al noii generații, Ottomax

Ottomax – complex natural, cu vitamine pentru susținerea organelor auditive. Produsul previne și oprește procesele de afectare a auzului, îmbunătățind circulația sângelui în celule. Ameliorează durerea și reduce intensitatea simptomelor inconfortabile, normalizând activitatea întregului aparat auditiv. Ottomax are un efect antiinflamator și antibacterian și, de asemenea, îmbunătățește pragul auzului.

Principalul avantaj al Ottomax este formula sa biologic activă, în care fiecare componentă completează și îmbunătățește efectul reciproc. Deci, ingredientul de bază al compoziției este considerat melatonina. Îndepărtează influența stresului oxidativ, care este principalul dușman al auzului.

Capsulele sunt, de asemenea, îmbogățite cu extract de ginkgo biloba, care are un efect metabolic și neuroprotector asupra sistemului nervos central. Magneziul promovează regenerarea nervilor după pierderea auzului din cauza expunerii la zgomot sau a pierderii auzului senzorineural idiopatic brusc. zincul și vitamina C joacă un rol important antioxidant în metabolismul uman. În afară de aceasta, ambele substanțe sporesc proprietățile de barieră ale corpului în ansamblu. Vitaminele B asigură relaxarea mușchilor netezi, în special a vaselor mici de sânge, prin urmare, cresc fluxul de sânge către urechea internă.

Ottomax este o soluție ideală atât pentru terapia, cât și pentru prevenirea bolilor organelor auditive. În plus, poate fi utilizat pentru persoanele de diferite grupe de vârstă: atât cu otită cronică, cât și cu modificări senile și în stadiul inițial de tinitus.

Produsul este disponibil într-un format convenabil de capsule, pe care trebuie să le luați doar o dată pe zi. Poate fi achiziționat fără prescripție medicală, fără teama de efecte secundare. Produsul are un profil ridicat de siguranță și certificate de calitate care dovedesc naturalețea fiecărei componente a compoziției. 

Complexul biologic activ ale Ottomax combate schimbările legate de vârstă și previne subțierea auriculei, restabilește funcționalitatea urechii interne și oprește procesele inflamatorii.