Anul 2021 – un an al schimbarilor si al inovatiei

de

Ce este diferit in acest an?

La sfarsitul anului 2020 atat Jupiter, cat si Saturn au intrat in semnul zodiacal al Varsatorului. Mai mult, pe data de 21 decembrie 2020 a avut loc conjunctia acestor doua planete. Fenomenul a avut loc la ora Romaniei 20:20 la 0 grade si 29 de minute in Varsator. Conjunctia are loc o data la 20 de ani, iar in acelasi semn se repeta o data la 60 de ani. Prin urmare vom mai avea parte de acest eveniment astral in semnul Varsatorului in 2080.

Saturn va petrece tot anul 2021 in Varsator. Si Jupiter se va afla pe tot parcursul anului in aceeasi zodie, cu exceptia unei scurte perioade in mai-iulie. Asadar, acesti doi giganti cu miscare lenta domina semnul Varsatorului in anul curent.

Ce efecte au aceste planete asupra noastra?

In timp ce Jupiter este o planeta a abundentei si norocului, Saturn aduce disciplina si angajamente luate foarte in serios. Jupiter raspandeste initiativa si dorinta de aventura, in timp ce Saturn ne tempereaza si ne salveaza de la nesabuinta. Chiar daca aceste doua planete au efecte diferite, ele lucreaza foarte bine in tandem, se completeaza si isi potenteaza efectele.

Varsatorul are o puternica inclinatie spre cercetare si inovare, iar tranzitul lui Jupiter ii sustine aceasta nevoie de a explora si de a face descoperiri. Prin spiritul practic caracteristic, alaturarea lui Saturn aduce inovatiile din planul idealului in cel al concretului.

Cum ne putem adapta la schimbari?

In 2021 nu avem nici o sansa sa ne agatam de trecut. Incepe o era a schimbarilor, iar vechile tipare nu mai sunt actuale. Varsatorul este semnul progresului si al inovatiei, asadar este de asteptat sa aiba loc descoperiri stiintifice semnificative. Evolutia intelectuala, accentul pus pe tehnologie si dezvoltarea comunitatilor sunt cruciale pentru progresul omenirii in aceasta perioada in care Varsatorul domina configuratia astrala.

Nu mai este cazul sa ne impune limitari dictate de conceptii invechite. Dimpotriva, vom imbratisa modul nostru unic de a fi si vom ajunge mai aproape de esenta sufletului nostru. Cu autenticitate si deschidere, vom schimba idei cu cei din jurul nostru, caci doar invatand unii de la ceilalti vom putea sa inregistram progrese in acest an al Varsatorului.

Afla mai multe

TopHoroscop.ro va prezinta horoscopul detaliat al anului 2021 pentru cele 12 zodii. In plus, puteti citi horoscopul zilnic si cel al lunii, precum si articole pe teme astrologice.