Anul acesta Forza ZU are loc la Bucuresti

de

Nu stii ce sa faci in week-end? Sambata, 21 Mai, in piata Constitutiei are loc cel mare concert Forza ZU. Anul acesta, orasul gazda este Bucuresti. Ca in fiecare an, gazdele concertului vor fi Mihai Morar si Daniel Buzdugan, iar intrarea este libera.

Pentru cei care nu pot ajunge la concert, vor putea urmari show-ul din fata televizorului. Camerele de supraveghere de la fata locului vor transmite pe posturile partenere concertul pentru ca persoanele din tara sau din strainatate care nu pot ajunge la concert sa poata urmari concertul.

2016, este al saselea an in care are loc mega concertul Forza ZU. Concertul incepe la ora 14:00 si o multime de artisti vor urca pe scena, cum ar fi: Andra, Carla’s Dreams, Delia, Adda, Voltaj, Holograf, Iris si multi altii. Intrarea este libera si sunt asteptati mult mai multi oameni fata de anul trecut. In fiecare an, Forza ZU organizeaza un mega concert si reuneste cei mai indragiti si ascultati artisti din Romania care canta impreuna cu publicul imnul Forza ZU. Toata lumea asteapta cu nerabdare marele concert care are loc in fiecare an. Vedetele au inceput repetitiile si se pregatesc intens ca totul sa fie perfect.

Peste 50 de trupe vor urca pe scena si vor canta live impreuna cu fanii melodiile preferate. In cazul in care nu stii versurile melodiilor, nu este nicio problema pentru ca vor fi amplasate ecrane gigant pe care vor fi derulate versurile melodiilor. Daca nu ai mai participat la Forza ZU, poti vedea inregistrarile video aparute pe internet din anii trecuti. La concert, La Forza ZU sunt asteptati peste 80.000 de oameni. Securitatea va fi asigurata de jandarmi, iar accesul masinilor in zona va fi inchis cu ajutorul barierelor de acces.

Hai si tu impreuna cu prietenii tai la Forza ZU, fa poze cu artistii si inregistrari video de care sa-ti amintesti cu drag. Ai voie cu aparate de fotografiat, camere de inregistrat