Becuri LED de la led-concept.ro. Afla totul!

de

Becurile cu LED au inceput incet si sigur sa inlocuiasca becuri normale care se afla pe piata. Becurile clasice si “becurile economice” nu mai sunt eficiente.

Totul despre becurile LED de la led-concept.ro

Becurile LED ofera o eficienta foarte mare in cee ace priveste consumul de energie si de aceea sunt foarte multe avanajte importante din punct de vedere economic, cat si din punct de vedere al sanatatii pentru ca becurile nu au gaze toxice.

Tehnologia care este folosita in becurile LED este noua pe piata din Romania si desi la nivel international este cunoscuta deja de ceva timp datorita avantajelor evidente pe care acestea le ofera. Magazinul online led-concept.ro este unul dintre magazinele online care ofera becuri cu tehnologie LED de ultima generatie.

In primul rand, pe langa faptul ca economisiti foarte multi bani la facture de energie electrica, led-concept.ro sustine trecerea la becuri led si datorita beneficiilor pe care acestea le aduc asupra sanatatii. Spre exemplu, in cazul in care scapati pe jos un bec LED si se sparte, nu aveti de ce s ava temeti pentru ca acesta nu contine substante nocive, cum ar fi mercurul.

Nici macar nu emit radiatii UV spre deosebire de becurile clasice sau de tuburile cu neon clasice. Acestea au de regula si foarte multe fluctuatii de lumina, fluctuatii care induc oboseala si care provoaca dureri de cap si deterioreaza vazul.

  • Aprindere imediat
  • Fiabilitate si rezistenta la factori externi
  • Durata de viata foarte mare (pana la 50.000 de ore de functionare continua la intensitate maxima)
  • Usor de instalat

Becurile LED sunt o alternativa extrem de buna la becurile economice care au invadat piata in ultimii ani.

Ce nevoie ai becuri LED?

Alegerea unui bec nu trebuie sa fie facuta la intamplare. Caracteristicile principale ale becurilor LED sunt energia consumata, tipul de lumina generata, dar si eficienta. Niciunul dintre detaliile de mai jos nu trebuie ignorat.

  • Destinatia – iluminat pentru interior sau iluminat pentru exterior.
  • Tipu de soclu – trebuie sa stiti ce fel de becuri LED se potrivesc lustrei dumneavoastra.
  • Cantitatea de lumina de care aveti nevoie
  • Utilitate – lumina pentru birouri sau lumina pentru casa. Becuri led cu lumina calda, netura sau rece.
  • Eficienta luminoasa – cantitatea de lumina emisa de un corp la un watt consumat.