Beneficiile ochelari de protectie pentru calculator Gunnar

de

Gunnar este unul dintre cele mai recunoscute branduri la nivel international care activeaza in industria ochelarilor de protectie pentru calculator. Acestia sunt recunoscuti datorita studiilor efectuate in domeniu, precum si pentru performantele lentilelor fabricate, care pot bloca pana la 65% din lumina albastra emisa de orice tip de ecran.

Gradul de constientizare asupra problemelor oculare care pot aparea atunci cand ochii sunt expusi perioade mari luminii albastre emisa de orice tip de ecran, a crescut foarte mult in ultima perioada si astfel acesta industrie a ochelarilor antireflex de protectie pentru calculator a inflorit.

Exista companii de optica, dar si alte branduri de ochelari de protectie pentru calculator care propun clientilor modele de ochelari cu diverse lentile, insa aceste lentile nu se ridica la performantele obtinute de Gunnar in ceea ce priveste cantitatea de lumina albastra neutralizata.

Beneficiilor ochelarilor de protectie pentru calculator Gunnar

Asa cum spuneam mai sus, ochelarii de protectie PC Gunnar, impreuna cu lentila Ambra ofera cea mai mare protectie impotriva luminii albastre, de aproximativ 65%. Pe langa lentila Ambra, care are un ton pronuntat de galben, exista si alte lentile precum cea Liquet, care ofera o protectie mai mica, de aproximativ 35%, dar care este dedicata persoanelor care lucreaza in true-color, deoarece tonul de galben dispare, iar culorile nu vor mai fi distorsionate.

Pe langa cele doua lentile prezentate anterior, exista si o lentila hibrid, care se comporta la interior ca o lentila Ambra si imediat ce ajungi intr-un spatiu exterior cu o lumina puternica, lentila se inchide ajungand sa fie o pereche de ochelari de soare, cu protectie UV.

Rama ochelarilor reprezinta si ea o parte importanta pe care Gunnar a pus accentul, deoarece multe persoane nu se simt confortabile atunci cand poarta ochelari. In acest sens, rama ochelarilor de protectie pentru calculator este realizata dintr-un otel inoxidabil foarte usor, care nu depaseste 50 g si care este extrem de flexibila, ce se muleaza cu usurinta pe forma fetei, facilitand purtarea unei perechi de casti, fara a simti vreun disconfort.

Prin neutralizarea unui cantitati atat de mare de lumina albastra, ochelarii de protectie Gunnar ajuta in relaxarea muschiului ocular, iar senzatia de oboseala oculara dispare rapid. In plus, lentila Ambra ajuta in sporirea contrastului, oferind o imagine mult mai calda.

Pretul ochelarilor pentru PC Gunnar nu este unul avantajos daca face o comparatie cu concurenta, insa in comparatie cu beneficiile aduse asupra sanatatii ochilor, pretul este unul in concordanta. Mai exact, pe website-ul oficial Gunnars gasim modele de ochelari antirelfex de protectie pentru calculator cu preturi care incep de la 250 de RON si poate ajunge la un maxim de 450 de RON.