Bucura-te de beneficiile uimitoare ale untului de shea

de

Fiind un produs 100% bio, untul de shea ofera multe beneficii utilizatorilor sai. Untul de shea este obtinut printr-un proces in totalitate natural. Obtinut din nucile arborelui de shea, untul de shea este extras prin presare la rece. Nucile de shea au un continut de 60-70% grasime, iar prin presarea la rece se obtine o grasime vegetala. Acea grasime vegetala este untul de shea.

Un mare avantaj al presarii la rece este acela ca rezultatul- untul de shea- pastreaza toate proprietatile benefice din nucile de shea.

Vitaminele A, E, F, K se regasesc din belsug in compozitia untul de shea, la care adaugam si o parte considerabila de minerale. Untul de shea are o textura untoasa, bogata in vitaminele abia mentionate, ceea ce face ca acesta sa fie un produ extrem de hidratant. Specialistii in dermatologie recomanda untul de shea persoanelor care se confrunta cu o piele matura, uscata, brazdata de riduri.

Din punct de vederea al aspectului, untul de shea vine sub forma solida, insa este nevoie sa-l inmuiem, incalzindu-l prin frecarea intre palme. Odata topit, veti observa ca untul de shea nu are un miros tocmai placut, insa aceasta este dovada ca ati achizitionat un unt de shea autentic.

Atributiuni ale untului de shea

Untul de shea este un produs bun la mai multe, cum ar spune-o romanul. Tocmai aceasta paleta extinsa de utilizari, face ca untul de shea sa fie faimos in intreaga lume, chiar si printre cele mai sofisticate saloane de cosmetica din Vest.

Poti folosi untul de shea asemeni unei creme de corp. Exact ca o crema de corp, apleci untul de shea dupa baie. Fii atenta, insa, sa nu aplici prea multa cantitate de unt de shea, altfel risti sa ai o piele uleioasa imediat dupa. In ceea ce priveste avantajele, untul de shea confera pielii tale o hidratare intensa, de durata.

Cumpara-ti online produsele bio preferate

Daca vrei sa intri in posesia untului de shea nerafinat mult mai rapid, online-ul este locul potrivit de unde poti sa iti faci cumparaturi. Magazinul Online Biovoice este unul unde poti sa gasesti unt de shea nerafinat la un pret bun. Gama sortimentala este una diversificata, continand unt de shea nerafinat in combinatie cu esenta de banane, citron sau vanilie. Acesta este disponibil in cutiute de 20g, 80g sau 300g.

Intra pe www.biovoice.ro si comanda chiar acum untul de shea la pretul cel mai avantajos de pe piata!