Câmpurile de energie umană afectează computerele și electronicele

de

Ați observat vre-odată ca stați la calculator și încep sa apară pe ecran lucruri neobișnuite sau sa meargă perfect într-o zi iar în alta să nu mai meargă deloc? Sunteți una din persoanele care schimbă gadget-uri încontinuu fără vre-un motiv aparte? Există oare vre-un fenomen supranatural, de neexplicat care are loc când e vorba de computere și electronice?
Poate este câmpul dumneavoastră de energie.

Țineți cont ca deși fenomenul despre care vom discuta este cât se poate de real pentru multa lume, nu este neapărat recunoscut la scara largă de către comunitățile științifice ca o problema aferentă computerelor sau electronicelor.
Un câmp de energie, sau un câmp electric, este un termen în fizica, care descrie un câmp magnetic creat în spațiul din jurul particulelor încărcate electric. Pentru că particulele noastre care sunt încărcate electric, celulele și țesuturile, generează câmpuri electrice. Acest fenomen este definit în limbaj popular ca fiind „aură”, deși e puțin mai complexă situația.

Dacă sunteți interesați de știința aflată în spatele acestor idei, aici puteți găsi mai multe informații despre fizica câmpurilor de energie umane.
Se crede (și mulți oameni au trăit asta) că aura poate să interfereze, să întrerupă, și chiar să afecteze și să strice calculatoarele și alte componente electronice. Pentru unele persoane acest lucru se întâmplă des, și aceștia schimbă piesele sau gadgeturile frecvent, fiecare dintre acestea stricându-se fără un motiv anume. Alte persoane pățesc asta la intervale neregulate de timp, în anumite momente, de exemplu atunci când au emoții mari, când sunt stresați sau când sunt bolnavi. Și totuși, alte persoane nu experimentează astfel de fenomene niciodată.

Un posibil motiv pentru care câmpurile energetice umane pot afecta câmpurile de energie este faptul că toate electronicele pe care le folosim zilnic conțin cristale de quartz care afectează ceasul biologic uman, care ajută și la transmiterea și primirea de semnale. Computerul electrifică și vibrează quartz-ul folosind un câmp magnetic, astfel că dacă câmpul dumneavoastră de energie este destul de puternic, ar putea afecta și chiar schimba frecvența la care cristalele vibrează.

Dacă pățiți astfel de fenomene ciudate înseamnă ca și dumneavoastră aveți niște perturbanțe cu câmpul energetic. Dacă aceste lucruri se întâmplă aleatoriu sau în anumite momente, opriți-vă și constatați care e starea dumneavoastră de spirit în acel moment. Sunteți emoționat, nervos sau trăiți o alta emoție puternică? Ar putea fi aceasta problema? Dacă acesta e cazul, încercați să găsiți o modalitate de a suprima această emoție și să vedeți dacă astfel problema se rezolvă.

Dacă pățiți aceste lucruri tot timpul – precum pățește o cunoștință de a mea neputând sa țina o cameră video digitala mai mult de doua, trei luni pentru că i se strică – ați putea avea o problema mai mare cu câmpul dumneavoastră energetic și ar trebui sa încercați să mergeți la un specialist în domeniu.
Puteți de asemenea să încercați să corectați această problemă ținând niște pietre și cristale specifice pe biroul dumneavoastră, ca să încercați să suprimați efectele câmpului electric. Când pățiți aceste lucruri încercați ori sa purtați aceste pietre ori să le puneți în jurul dumneavoastră.
În timp ce rezultatele științifice întârzie să apară în acest domeniu, dumneavoastră ce credeți? Pot câpurile energetice să afecteze componente electronice?