Cand curatarea casei devine o bucurie…

de

Pulirapid este cel de-al doilea cel mai bine vandut brand, demonstrat la scara larga in Italia. Pulirapid reprezinta brandul istoric al Madel, fiind in portofoliu de mai bine de 30 de ani si fiind intotdeauna un sinonim al calitatii si performantei. Formulele pe care le contin aceste produse cu brandul Pulirapid sunt extrem de eficiente, dar in acelasi timp intretin suprafetele si le confera stralucire si luminozitate. Brandul Pulirapid, reprezinta un lider in produsele lichide de curatare.

 

Produse eficiente de curatare

Pulirapid anticalcar este un produs de indepartare a calcarului, eliminand cu usurinta si cele mai rezistente pete de rugina, piatra si sapun, datorita agentilor activi de suprafata, continuti de formule ce sunt in conformitate cu criteriile de biodegradabilitate stabilite prin Regulamentul C.E. in raport cu detergentii.

 

Produsul igienizant si aditional anticalcar  este ideal pentru utilizarea de zi cu zi in bai si in  bucatarii. Acest tip de produs curata suprafetele si elimina petele de pe suprafetele din baie si bucatarie, protejand si restabilind luminozitatea si stralucirea naturala a acestora. Formula sa activa de aseptizare ajuta la eliminarea germenilor si a bacteriilor. Faciliteaza curatarea succesiva, evitand redepozitarea murdariei si a bacteriilor.

Pulirapid cu noua formula activa a fost creat intr-o forma mult mai eficienta impotriva murdariei, energic si totusi delicat cu suprafetele tratate. Acesta este un produs care lasa suprafetele ca si cum ar fi noi, curatand cu usurinta si fara sa lase urme de zgarieturi. Igienizeaza eficient si se caracterizeaza printr-un parfum placut. In plus noua sticla este usor de manevrat si faciliteaza utilizarea produsului.

Pulirapid este implicat pe piata marcilor, fiind un partener ideal al celor mai prestigiosi distribuitori de pe piata europeana. De asemenea, formula sa unica cu agenti activi este imbogatita cu anumiti dezinfectanti si agenti de curatare testati si aprobati de brand-urile dermatologice. Datorita formulei inovatoare, aceste solutii de curatare, lasa intotdeauna un parfum proaspat de curatenie. Degresantii universali sunt indicati pentru curatarea tuturor suprafetelor din bucatarie si baie. datorita structurii superconcentrate si sunt de asemenea ideali pentru indepartarea petelor persistente.

 

Solutia de curatat pentru suprafete dure este o solutie se poate indeparta imediat orice pata de murdarie, oricata rezistenta ar opune.  Aceasta solutie indeparteaza grasimea intarita, petele de cafea, urmele de sapun si pasta de dinti, vopsea de par, machiaj, pete de rugina etc.

Formula inovatoare a acestei solutii, o face eficienta pentru toate tipurile de suprafete, iar modalitatea de folosire este foarte usoara.

 

Solutia Pulirapid cu Anticalcar dezinfecteaza toate suprafetele din bucatarie si din baie, eliminind germenii si bacteriile. In afara de aceasta, solutia îndeparteaza eficient calcarul si previne depunerile de piatra de pe robinetele din inox, lavoare, cazi de baie, chiuvete din inox si din ceramica, precum  si de pe peretii wc-urilor.

Afla mai multe despre produsele Pulirapid si alte produse de calitate si preturi imbatabile pe www.internationaltibecom.ro