Cand sa porti ochelari de soare Ray Ban Wayfarer

de

Oricand. Desi a trecut mai bine de jumatate de secol de la inventia ochelarilor Ray Ban Wayfarer, lumea inca se da in vant dupa acest model. De ce? Pentru ca trimite la stilul clasic prin excelenta iar clasicul nu se demodeaza niciodata.

 Ray Ban Wayfarer a egalat popularitatea modelului Aviator.

Al doilea model de ochelari de soare creat de celebrul brand a fost Ray Ban Wayfarer. Lansati in 1956, ochelarii de soare Ray Ban Wayfarer au insemnat o revolutie in aceasta industrie.

Designul ramelor este foarte deosebit de cel al ochelarilor Aviator. Ramele incadreaza lentile in forma trapezoidala, o forma care nu mai fusese folosita atunci in designul ochelarilor de soare. Mai mult decat atat Ray Ban Wayfarer a facut trecerea de la ramele din metal, la cele din plastic. Succesul a fost rasunator.

Chiar daca, nu au istoria mai vechilor Aviator, Ray Ban Wayfarer au ajuns sa fie la fel de bine vanduti ca legendarul model. Desi initial au fost preferati mai mult de catre femei, Ray Ban Wayfarer au devenit in scurt timp foarte populari in randul multor celebritati de la Hollywood.

Prima personalitate care a crescut peste noapte popularitatea ochelarilor Wayfarer, a fost Audrey Hepburn care a purtat o pereche de ochelari de soare Ray Ban Wayfarer in celebrul ”Breakfast at Tiffany’s”.┬á Nume ca Marilyn Monroe, Bob Dylan,John Lennon si Tom Cruise au purtat ochelarii Ray Ban Wayfarer pe culmile succesului.

Ray Ban reinventeaza stilul clasic al ochelarilor care au facut istorie.

Succesul Ray Ban nu ar trebui sa surprinda pe nimeni.  Au mizat inca de la inceput pe inovatie si nu au incetat nici astazi sa vina cu noi idei, sa reinventeze, sa improspateze, sa creeze.

Asa se explica si noile modele ale ochelarilor de soare Ray Ban Wayfarer. Cel mai clasic model de ochelari de soare  Ray Ban a fost transformat intr-un model modern, prin culori care iti fura privirea si care nu pot trece neobservate.

De fapt, astazi gasim zeci de modele in care atat ramele cat si lentilele au culori diferite. Vorbim de culori pastelate, culori ”inghetate”, poleite, culorii vii si foarte moderne. Bineinteles ca modelele clasice nu lipsesc, dar colectia este completata de ochelari Ray Ban Wayfarer care scot in evidenta o tinuta nonconformista, atipica si indrazneata.

Noii Ray Ban Wayfarer atrag astfel multi consumatori care s-au intors la acest model clasic si au descoperit numeroasele modele care ii pot multumi si pe cei mai excentrici dintre noi.

Rayban-classic.ro pune la dispozitie un intreg catalog cu ochelari de soare Ray Ban Wayfarer, fie ca vorbim despre cei care au facut istorie sau despre cei care inca o scriu.