Carbon Solutions Global a oferit certificarea ZeroCO2 evenimentului Opel

de

ÔÇťLegendele se ├«nt├ólnescÔÇŁ este unul dintre cele mai ample ╚Öi mai cunoscute evenimente Opel desf─â╚Öurate la nivel mondial. Ca ╚Öi ├«n anii preceden╚Ťi, zeci de vizitatori au participat la eveniment pe data de 16 mai ├«n Hungaroring.

├Än fiecare an organizatorii au dezvoltat programe speciale, dar ├«n acest an standardul anivers─ârii a fost unul remarcabil, datorit─â carbon neutralit─â╚Ťii! Astfel, evenimentul Opel ÔÇťLegendele se ├«nt├ólnescÔÇŁ a ob╚Ťinut certificarea ZeroCO2, care reprezint─â cel mai ├«nalt nivel al responsabilit─â╚Ťii fa╚Ť─â de mediul ├«nconjur─âtor.

├Än prezent compensarea amprentei de carbon este cunoscut─â ca fiind cea mai eficient─â modalitate de sus╚Ťinere a protec╚Ťiei mediului. Ast─âzi, at├ót interprinderile mici ╚Öi mijlocii, c├ót ╚Öi cele mari ├«╚Öi pot compensa impactul negativ pe care ├«l au asupra mediului. Bine├«n╚Ťeles, acela╚Öi lucru poate fi f─âcut ╚Öi pentru un produs, serviciu sau un eveniment.

Tot mai multe companii decid s─â ne aleag─â s─â ├«i ajut─âm cu compensarea amprentei de carbon. A╚Öadar, noi am m─âsurat ╚Öi compensat amprenta de carbon a evenimentului Opel! Prin aceast─â schem─â de compensare, Opel sus╚Ťine proiecte verzi interna╚Ťionale, care au un impact pozitiv semnificativ asupra mediului. ├Än plus, prin aceste proiecte, Opel sus╚Ťine ╚Öi un proiect local: depozitul de colectare a gazului Ny├şregyh├íza-Oros.

Cu toate acestea, programul de protejare a climei ZeroCO2 ofer─â mult mai multe pe l├óng─â compensarea amprentei de carbon. Dac─â o companie a ob╚Ťinut aceast─â certificare, ├«nseamn─â c─â vor fi planta╚Ťi copaci ├«n numele ei, lucru care va reflecta pentru mai multe decenii atitudinea ╚Öi con╚Ötiin╚Ťa responsabil─â fa╚Ť─â de protec╚Ťia mediului a companiei.

Prin intermediul programului ZeroCO2, pe l├óng─â compensarea amprentei de carbon, au fost planta╚Ťi 50 de cop─âceii Oxytree ├«n numele companiei Opel Ungaria. Oxytree este o specie de copac cu atribute unice. Cre╚Öte foarte repede ╚Öi datorit─â frunzelor de dimensiuni mari pe care le dezvolt─â, stocheaz─â mult dioxid de carbon ╚Öi produce mult oxigen!

Pentru a afla mai multe despre Oxytree, viziteaz─â pagina noastr─â la: www.oxytree.com.