Carbon Solutions Global a oferit certificarea ZeroCO2 evenimentului Opel

de

“Legendele se întâlnesc” este unul dintre cele mai ample și mai cunoscute evenimente Opel desfășurate la nivel mondial. Ca și în anii precedenți, zeci de vizitatori au participat la eveniment pe data de 16 mai în Hungaroring.

În fiecare an organizatorii au dezvoltat programe speciale, dar în acest an standardul aniversării a fost unul remarcabil, datorită carbon neutralității! Astfel, evenimentul Opel “Legendele se întâlnesc” a obținut certificarea ZeroCO2, care reprezintă cel mai înalt nivel al responsabilității față de mediul înconjurător.

În prezent compensarea amprentei de carbon este cunoscută ca fiind cea mai eficientă modalitate de susținere a protecției mediului. Astăzi, atât interprinderile mici și mijlocii, cât și cele mari își pot compensa impactul negativ pe care îl au asupra mediului. Bineînțeles, același lucru poate fi făcut și pentru un produs, serviciu sau un eveniment.

Tot mai multe companii decid să ne aleagă să îi ajutăm cu compensarea amprentei de carbon. Așadar, noi am măsurat și compensat amprenta de carbon a evenimentului Opel! Prin această schemă de compensare, Opel susține proiecte verzi internaționale, care au un impact pozitiv semnificativ asupra mediului. În plus, prin aceste proiecte, Opel susține și un proiect local: depozitul de colectare a gazului Nyíregyháza-Oros.

Cu toate acestea, programul de protejare a climei ZeroCO2 oferă mult mai multe pe lângă compensarea amprentei de carbon. Dacă o companie a obținut această certificare, înseamnă că vor fi plantați copaci în numele ei, lucru care va reflecta pentru mai multe decenii atitudinea și conștiința responsabilă față de protecția mediului a companiei.

Prin intermediul programului ZeroCO2, pe lângă compensarea amprentei de carbon, au fost plantați 50 de copăceii Oxytree în numele companiei Opel Ungaria. Oxytree este o specie de copac cu atribute unice. Crește foarte repede și datorită frunzelor de dimensiuni mari pe care le dezvoltă, stochează mult dioxid de carbon și produce mult oxigen!

Pentru a afla mai multe despre Oxytree, vizitează pagina noastră la: www.oxytree.com.