Case de vis – un vis implinit

de

Un fenomen care s-a infiripat, din ce in ce mai des la noi in tara, consta in cresterea interesului pentru construirea de case, pe motivul scumpirii exagerate a preţului apartamentelor de bloc si a dorintei de extindere a locatarilor cat mai aproape de natura. Alegerea optiunii de a construi imobilul in regie proprie este indreptatita ca fiind cea mai rentabila varianta de catre cei care isi construiesc o locuinta. Cunoscatorii pietei de constructii sunt de parere ca economiile nu vin numai din tarife, ci si din prudenta celui care investeste într-un proiect propriu.

Care sunt lucrurile care trebuie stabilite si cu cine?

Cei ce vor sa achizitioneze o casa au mai multe variante, una mai comoda, dar mai costisitoare, prin dobandirea unei locuinte „la cheie“, sau una mai economa, aceea de a-si construi singuri un proiect de casa, alaturi de profesionisti. Chiar daca optati pentru o casa cu dimensiuni mai mari sau pentru una cu dimensiuni mai mici, noi va stam la dispozitie cu servicii care va pot ajuta sa beneficiati de caminul visat. Daca va doriti un stil de viata contemporan, neoclasic sau boem, noi va stam la dispozitie cu proiecte pentru case moderne, mari si mici.

In ajutorul clientilor, cu un pas inaintea concurentei

Arhitectura reprezinta forma cea mai complexa de gestionare a spațiului, urmărind rezolvarea echilibrata si armonioasa a zonei de confort calitate-pret.

Pentru cei care vor ca imobilul în care vor locui fie aşa cum au visat, pot sa se bazeze pe arhitectii nostrii de pe www.crihan-construct.ro , prin angajarea unei echipe de profesionisti ce garanteaza succesul scontat.

In construirea unei case, fiecare detaliu conteaza si de aceea trebuie multa atentie cuvenita de la lucrurile cele mai marunte, la pasii importanti care trebuie urmati in proiectarea si implementarea casei. Trebuie stiut care este cel mai bun proiect personalizat specific planului dumneavoastra. Crihan-construct.ro se ocupa de proiectul casei dumneavoastrapentru ca am inteles ca fiecare este unic. Este nevoie de o imagine de ansamblu a elementelor cu adevarat importante din procesul de constructie pentru casa la care visati. Exact acesta este rolul nostru.
Ca profesionisti si membrii de top in domeniul proiectilor de case, noi dorim sa impartasim din experienta noastra si sa va oferim servicii de excelenta pentru a nu intampina dificultati in niciuna dintre etapele procesului de constructie. Noi va vom organiza activitatile si va vom oferii toate informatiile relevante in construirea caminului visat. Noi va oferim cele mai eficiente solutii.

Pentru un portofoliu complet colaboram cu specialisti, arhitecti din Bucuresti care au participat la proiecte indraznete de mare amploare. Suntem in stransa legatura cu beneficiarul, astfel se ajunge la o colaborare placuta, relatie deschisa cu oameni dedicati si cu talent, care vin in intampinarea clientilor cu idei inovatoare, intr-un timp util.

Oferta de pret este personalizata in functie de proiect in raport cu programul de arhitectura, suprafata desfasurata, complexitate si locatie .

In colaborare cu partenerii nostri avem posibilitatea sa va prezentam si proiecte pentru blocuri de locuinte, proiecte pentru constructii comerciale, industriale sau proiecte pentru investitii turistice, hoteluri, pensiuni, sau pentru constructii de rezervoare, fundatii, bazine sau anouri publicitare.