Cauti o solutie eficienta de inventariere a stocurilor din depozite? Alege SmartId.Inventory de la Idmag

de

Inventarierea reprezinta unul dintre procesele centrale care au loc in majoritatea sferelor de activitate, cu precadere insa in domeniul vanzarilor. Informatiile cu privire la starea in care se afla stocurile, precum si numarul total de vanzari pot fi foarte usor obtinute prin realizarea unei inventarieri. Inventarierea clasica este un proces care presupune multa migala, iar in conditiile actuale aceasta cu greu mai poate fi eficienta, motiv pentru care tot mai multi manageri de magazine si supermarket-uri opteaza pentru aplicatii complexe in acest sens.

Utilizarea acestor aplicatii aduce o serie de beneficii atat in ceea ce priveste eficientizarea timpului de lucru, precum si numeroase beneficii financiare.

Una dintre cele mai populare aplicatii de acest gen la ora actuala este https://www.idmag.ro/210-Solutii-Software/638–SmartID-Inventory-STARTER/, aplicatie pe care o putem obine prin intermediul companiei Idmag.ro. Idmag este una dintre cele mai bine cotate companii care pune la dispozitia clientilor numeroase solutii industriale. Iata de ce ai nevoie de de SmartId.Inventory de la Idmag atunci cand vrei eficienta in procesul de inventariere al stocurilor.

Unul dintre motivele principale pentru care sa utilizezi o astfel de aplicatie se datoreaza faptului ca este extrem de usor de utilizat si nu va mai fi necesar sa utilizati hartie si pix pentru acest proces. Pe langa simplitatea in utilizare, aceasta aplicatie permite si o realizare a stocurilor intr-un timp scurt si nu implica costuri de operare mari asa cum se intampla in cazul proceselor de inventariere clasice.

SmartId.Inventory nu este o aplicatie de inventariere oarecare dat fiind faptul ca aceasta se regaseste in cadrul a numeroase companii de prestigiu din tara. Un alt avantaj al aplicatiei este dat de faptul ca aceasta va produce un fisier de tip CSV cu rezultatul scanarilor. In acest fel, veti avea posibilitatea de a centraliza datele mult mai usor.

Totodata, aceasta aplicatie poate fi utilizata atat in depozite care dispun de un volum mare de produse, precum si in cadrul magazinelor cu un volum mult mai mic de vanzari. Prin utilizarea acesteia veti avea posibilitatea de a inlatura in totalitate procesele de ineventariere manuala care adesea presupun costuri suplimentare si necesita un timp mult mai indelungat pentru a fi efectuate.

Idmag.ro este una dintre cele mai prestigioase companii care vin in intampinarea clientilor cu un portofoliu variat de produse , de la diverse solutii software pentru industrii, pana la cele mai complexe imprimante industriale si sisteme POS.