Cazare in judetul Iasi

de

Turiştii români şi străini au început să fie tot mai atraşi în ultimul timp de  hotelul Tudor Palace din judeţul Iaşi. În ultimul timp, turismul din Moldova, se bucură de un mare succes datorită turiştilor români şi străini care vin în număr tot mai mare să viziteze aceste frumoase locuri.

Hotelul Tudor Palace www.hoteltudorpalace.ro este foarte căutat de turiștii români  datorită condițiilor sale de cazare foarte avantajoase În Municipiul Iași la Hotelul Tudor Palace turiștii noștri găsesc o atmosferă calmă și prietenoasă din partea personalului hotelier ei având posibilitatea să se relaxeze la un nivel înalt de calitate turistică superioară.

La Hotelul Tudor Palace www.cazareiasi.ro turiștii pot să găsească camere duble la prețul de 150 ron/zi, camere duble matrimoniale la prețul de 150 ron/zi în cursul săptămânii și 170 ron/zi în wekend, camere triple la prețul de 170 ron/zi și camere single la un preț de 120 ron/zi. Fiecare cameră de la Hotelul Tudor Palace este dotată cu : televizor, internet, baie proprie și cu dulap propriu. Micul de dejun la hotelul Tudor Palace este de 15 ron/zi de persoană  iar cina este de 18 ron/persoană.

În judeţul Iaşi turiştii români şi străini de obicei vizitează o serie de obiective turistice cum ar fi de exemplu: grădina botanică, casa memorială Mihail Sadoveanu, Mănăstirea Trei Ierarhi, Mitropolia Moldovei, Casa Memorială Vasile Pogor şi Parcul Copou.

În parcul Copou, turiştii noştrii vor putea vizita teiul lui Eminescu dar şi o serie de monumente istorice cum ar fi monumentele lui Veronica Micle, Mihai Eminescu, Costache Negruzzi, Ciprian Porumbescu etc. În judeţul Iaşi turiştii noştrii români şi străini manifestă o mare atracţie turistică faţă de obiectivele turistice şi culturale din această zonă dar şi faţă de unităţile de cazare ale acestui an. Fiecare turist a nostru va avea o perspectivă şi o afirmaţie proprie despre cazarea din acest judeţ, din zona Moldovei.

Conform cercetărilor turistice realizate în judeţul Iaşi, s-a ajuns la concluzia că turiştii români şi străini au o părere foarte bună despre cazarea de la Hotelul Tudor Palace www.cazareiasi.ro. În ceea ce priveşte cazarea din pensiunile din judeţul Iaşi turiştii români au făcut în general mai multe afirmaţii pozitive decât negative prin mijloacele mass-media şi online.

În ultimul timp, în judeţul Iaşi la fiecare pensiune turistică se găsesc ghiduri cu obiectivele turistice din zonă, ceea ce scoate în evidenţă faptul că spaţiile de cazare www.cazareiasi.ro în ultimul timp s-au modernizat. În toate pensiunile turistice din judeţul Iaşi se găseşte în general o atmosferă ambientală plăcută pentru turiştii români şi străini.

Fiecare cameră este dotată cu televizor, dulap propriu unde turistul nostru îşi poate aranja pe umeraş lenjeria intimă. Mai mult fiecare cameră este dotată cu baie proprie ceea ce demonstrează faptul că turismul românesc în toate spaţiile de cazare din România a evoluat foarte mult în ultimii 20 de ani.

Cercetările turistice şi agroturistice, realizate de personalul specializat în judeţul Iaşi, scot în evidenţă faptul că ofertele turistice de cazare  de la hotelul Tudor Palace www.cazareiasi.ro sunt foarte avantajoase care atrag un număr foarte mare de turiști în fiecare an.

Pentru ca să se poată îmbunătăţii condiţiile de cazare ale turiştilor noştrii va trebui să se construiască noi clădiri mai frumoase, mai spaţioase şi mai luminoase. În judeţul Iaşi noi găsim în general pensiuni turistice cu două, trei sau cu cinci stele. În general turiştii români, preferă la cazare pensiunile de trei  sau de cinci stele pentru că ei afirmă că aici găsesc condiţii ambientale mai bune.

Pe viitor foarte multe pensiuni din acest judeţ doresc să se modernizeze adăugând mai multe anexe sau mai multe etaje. Cercetările turistice realizate în acest judeţ ne demonstrează faptul că pensiunile și hotelurile  în general au început să se modernizeze treptet ele construindu-şi mai multe etaje sau mai multe anexe proprii.

Această modernizare a pensiunilor turistice trebuie să se realizeze treptat şi în mod continu în funcţie de cheltuielile bugetare a fiecărui diector de pensiune sau a fiecărui manager turistic  în parte.