Ce poti face si descoperi la Praga intr-o vacanta city break

de

Iti plac povestile? Atunci trebuie sa vizitezi capitala Cehiei, tara celor o suta de castele!

Nu vei fi dezamagit daca alegi un city break Praga, pentru ca este una dintre cele mai frumoase capitale din Europa si, desi situata in partea de Est a batranului continent, orasul se aseamana mult cu capitalele din Vest.

Viziteaza Orasul Magic cu un city break Praga!

Capitala Cehiei, denumita si Orasul de aur, promite foarte multe turistilor ce aleg un city break Praga. Atmosfera pe care o veti descoperi inca din primele clipe este unica, iar peisajele par desprinse dintr-o carte de povesti. Aerul medieval te inconjoara peste tot atunci cand pasesti pe stradutele pavate cu piatra cubica.

Praga ese asezata pe cinci dealuri si este cunoscuta si ca Orasul celor o suta de turle datorita faptului ca multe biserici su cladiri istorice au clopotnite de diferite marimi si forme. Arhitectura numeroasele cladiri medievale din orasul vechi, podurile, totul creaza o atmosfera deosebita si dau orasului un farmec aparte. Daca esti pasionat de arhitectura, un city break Praga te va ajuta sa vezi cum se imbina diverse stiluri arhitecturale, cum ar fi: gotic, baroc, din timpul renasterii sau modern.

Stiai ca Praga este orasul de origine a lui Einstein, Mozart sau Kafka? Astfel poti cunoaste cu ocazia unui city break Praga locurile unde au trait o perioada mari minti luminate ale lumii. Monumentele turistice precum: Castelul Praga, casa care danseaza, Primaria, Ceasul astronomic, Centrul Vechi, Catedrala Sf. Vitus, Podul Carol, Gradina Zoologica, Biserica Sf. Nicolae, Palatul si gradinile Wallenstein si multe altele atrag ca un magnet turistii aflati intr-un city break la Praga.

Nostalgicii se pot bucura de o priveliste unica asupra Orasului de Aur plimbandu-se cu “tramvaiul nostalgic nr. 91”.

Alege oferta city break Praga potrivita pentru tine!

Agentia turistica Trip Tailor ti-a pregatit o multime de pachete in oferta city break Praga pentru 2015, din care tu sa o alegi pe cea potrivita pentru tine!

Astfel poti pleca fara griji intr-o scurta vacanta in care sa te eliberezi de stresul acumulat cu o oferta city break Praga de la Trip Tailor!