Ce presupune un serviciu de web hosting de calitate si de unde il putem obtine?

de

Mediul online cu tot ceea ce presupune el astazi face mai mult sau mai putin parte din viata fiecaruia dintre noi avand in vedere ca il utilizam aproape zilnic pentru a ne putea indeplini cu succes anumite sarcini zilnice.

Aceasta dezvoltare a Internetului reprezinta si unul dintre factorii principali care au dus la o explozie a numarului de magazine online care astazi reprezinta idei de afaceri destul de inspirate. Cu toate acestea insa, lansarea unui astfel de proiect este un proces destul de complex si care ii pune in mare incurcatura pe multi webmasteri atunci cand vine vorba despre alegerile importante care trebuie facute.

Serviciile de web hosting este capitolul care de cele mai multe ori ne genereaza adevarate batai de cap atunci cand suntem pusi in situatia de a le alege, iar acest lucru se datoreaza de cele mai multe ori faptului ca vorbim despre o diversitate de astfel de servicii din ce in ce mai numeroasa.

Alegerea unor astfel de servicii se poate face astazi foarte simplu online, astfel ca in acest mod vom fi scutiti de numeroase deplasari si timp pierdut. Iata asadar cateva lucruri care fac un serviciu de web hosting bun si pe care il putem alege foarte usor de la Tlh.ro, o companie cu vasta experianta in domeniu.

Uptime-ul, un aspect important al unui serviciu de web hosting calitativ.

Uptime-ul este unul dintre lucrurile pe care de multe ori nu le luam in calcul, desi acesta este extrem de important pentru buna functionare a unui site online. Practic uptime-ul reprezinta un fel de indice care ne spune cat timp un server a fost functional intr-o perioada de timp prestabilita.

Astfel, recomandarile expertilor in domeniu sunt acelea de a ne indrepta intotdeauna atentia inspre companii care reusesc sa ofere un uptime minim de 99,9% . Orice valoare sub acest procent poate insemna ore sau chiar zile in care site-ul tau nu va functiona din pricina serverelor care nu vor fi functionale.

Desigur ca pot aparea momente neprevazute in care anumite servere se pot defecta si pot aparea perioade de downtime si unde compania cu pricina va trebui sa vina cu solutii urgente.

Calitatea serviciului de suport.

Desi poate parea un aspect irelevant intr-o prima etapa, calitatea serviciului de suport este extrem de importanta in conditiile in care problemele la nivel de web hosting pot aparea spontan, astfel ca este mai mult decat necesar ca echipa de tehnicieni sa vina cu cele mai bune solutii pentru a remedia respectiva problema in timp util, astfel incat site-ul sa nu fie offline pentru vreme indelungata.

Desi este greu sa ne dam seama de calitatea serviciului de suport pana in momentul in care nu ne confruntam cu probleme, in situatia in care acestia nu raspund prompt solicitarilor noastre, va fi necesar sa ne indreptam atentia inspre serviciile unei alte companii.

Tlh este o companie care vine in intampinarea clientilor cu cele mai bune servicii de gazduire web si inregistrare domenii si in posesia carora putem intra la unele dintre cele mai avantajoase preturi de pe piata.