Ce să urmărești când vrei să iți cumperi o consolă

de

Dacă ești în căutarea unei console și nu ști ce să cumperi ar fi bine să citești cele ce urmează. Trebuie să te gândești la ce anume dorești să o folosești. Dacă dorești o consolă de familie aceasta ar putea fi Nintendo Wii U; este o consolă grozavă pentru copii dar e și ușor de utilizat de către persoanele mai înaintate în vârstă.
Xbox este o consolă foarte buna dar specializată pe jocuri online, deci dacă ești în căutarea unei comunități sau vrei să joci Counter Strike cu prietenii tăi împotriva altor persoane, Xbox este consola ideală. Consola Playstation 4 este adaptată pentru jocurile HD și conținutul acestora arată aproape real dacă ai și monitorul potrivit.

Nintendo Wii U
Nimic nu acaparează mai bine noțiunea de joc prin mișcare ca și Nintendo Wii. Jocul intuitiv și amuzant aplicat prin citirea mișcărilor utilizatorului va face întreaga familie să se ridice de pe canapea pentru niște sesiuni de joc care nu vor fi uitate cu ușurință.
Succesorul lui Nintendo Wii, Wii U se extinde peste înclinația predecesorului său înspre interactivitatea naturală, incluzând un ecran tactil întreg. Pe lângă aceasta, Wii U este prima consola a companiei Nintendo care oferă suport grafic full-hd cu rezoluții de până la 1080p.

Xbox One
Xbox este construit de gamers pentru gamers. Balanța perfectă între putere și performanță duce nivelul de joc la un alt nivel. Un realism ieșit din comun. AI avansat care se adaptează în funcție de acțiunile jucătorului. O nouă generație care este și mai inteligentă dar și mai rapidă.
Xbox One, creat de cei de la Microsoft, folosește recunoașterea vocii pentru a obține control asupra televizorului și a se muta printre meniurile de aplicații și jocuri. Senzorul Kinect ne lasă, prin gesturi, să controlăm conținutul aplicației. One deține 8 procesoare și are un HDD pe care putem stoca absolut orice informații dorim (de ex. înregistrare cu noi în timp ce ne jucăm)

Playstation 4
Sistemul Playstation 4 deschide ușa către o incredibilă călătorie între noile generații de jocuri și conectarea profundă ce are loc în comunitățile de gameri. PS4 pune jucătorii în prim plan cu o linie de dezvoltare a 180 de jocuri în curs de dezvoltare.
Playstation 4, creat de cei de la Sony, s-a lansat la începutul anului 2013. Aceștia au încercat să focuseze consola pentru a acapara pasionații de gaming. Bazata pe o „arhitectură PC supra-alimentată” cu un procesor x86, cu o placă grafică de PC modernizată și 8 Gb RAM, PS4 este puțin mai performantă decât Xbox One, deși este mai mică.

Care e cea mai bună alegere ?
Ceea ce vă pot spune cu siguranță este că, PS4 este focusat în principiu pe satisfacerea cerințelor jucătorilor înrăiți, Wii U se potrivește mai mult pentru copii și persoane care nu au mai folosit console, de asemenea acesta fiind și puțin mai ieftin, iar Xbox One este undeva pe la mijloc între cele două.
în sfârșit, să nu uitați că aceste console pot fi folosite aproximativ 3-4 ani, după care vor deveni învechite și jocurile de actualitate nu vor mai putea fi rulate pe ele. Nu este de ignorat nici prețul jocurilor, care se poate face simțit în buget.