Ce subiect te face sa fii hipersensibila?

de

Iata la ce fel de stimuli reactionezi cel mai mult si daca ai tendinta sa fii mai emotiva cu privire la anumite lucruri. Si asta in functie de horoscop.

Berbec. Iti vine greu sa crezi ca nu poti fi pe placul tuturor si esti extrem de afectata atunci cand iti dai seama ca cineva nu te place.

Taur. Nativele din zodia Taur sunt extrem de sensibile la bataia de joc si nu suporta sa faca fata acestui lucru. Acest gen de situatie le poate face sa fie extrem de tensionate.

Gemeni. Gemenii sunt extrem de emotivi. Orice si nimic ii emotioneaza, atat negativ cat si pozitiv. Dar scopul lor zilnic este sa ascunda acest lucru cat mai bine cu putinta in viata de zi cu zi.

Rac. Acestor native li se intampla sa puna prea mult la inima unele reprosuri facute de sef. Nu pot sa relativizeze totul si atunci duc cu ele acasa grijile si problemele de la locul de munca.

Leu. Femeile acestei zodii sunt super-susceptibile care incearca insa sa se trateze, dar si cea mai mica remarca negativa le poate distruge si nu isi pot reveni cateva zile intregi.

Fecioara. Nativele semnului Fecioara au o natura foarte emotiva si incep sa planga foarte usor din orice. Mai ales atunci cand se simt incapabile sa redreseze o anumita situatie.

Balanta. Nativele din zodia Balanta pot cu greu sa nu fie hiper sensibile in fata unui conflict. Balantele detesta conflictul deoarece dezvolta la ele stres si angoase.

Scorpion. Niste native care nu sunt deloc rabdatoare si care urasc tot ceea ce duce la amanarea sau la prelungirea unor lucruri. Lucrurile care nu se mai intampla- iata ce le irita cel mai tare.

Sagetator. Nativele din Sagetator sunt foarte sensibile la oboseala. De indata ce li se face somn sau oboseala isi face simtita prezenta au tendinta sa vada totul in negru si sa comita unele lucruri in graba.

Capricorn. Aceste native fac in asa fel incat sa evita toate emisiunile si filmele care contin scene de violenta. In fata acestora acestea au o sensibilitate ridicata.

Varsator. Nativele din zodia Varsator sunt emotive si extremiste. Si asta in domeniul sentimentelor. Inca un lucru- acestea pot sa treaca exrem de usor de la o stare la alta, de la negativism la pozitivism.

Pesti. Atunci cand se simt in rivalitate sau cand se simt provocate, nativele din acest semn au tendinta sa isi piarda sangele rece si sa uite de toate principiile.