Ce trebuie să știi despre bicicletele pliabile Dahon

de

Dacă ești pasionat de ciclism atunci este posibil să faci parte din acea categorie de oameni care sunt dispuși să investească o sumă importantă de bani în bicicletă, cu condiția ca aceasta să fie confortabilă și ușor de transportat.

Dar ce tip de bicicletă îndeplinește aceste condiții, vei spune. Ei bine, bicicleta pliabilă poate să îndeplinească foarte bine aceste condiții. Este confortabilă, ușoară și foarte simplu de depozitat și transportat.

Ce sunt bicicletele pliabile?

Este posibil să fi depășit deja preconcepția că aceste tipuri de biciclete sunt destinate doar parcurgerii unor distanțe mici, de acasă la birou, de exemplu. Dacă ești fan ciclism atunci știi cu siguranță că poți găsi foarte bine și o bicicletă pliabilă de tip MTB cu care poți parcurge și cele mai dificile trasee montane.

Așadar, bicicleta pliabilă este exact ca o bicicletă obișnuită, de obicei de dimensiuni mai mici, dotată cu un mecansim de pliere mai mult sau mai puțin simplu de folosit.

De ce să alegi o bicicletă pliabilă Dahon?

Cei de la Dahon sunt lideri pe piața bicicletelor pliabile și se bucură de o experiență de peste 30 de ani în acest domeniu. Situată în Los Angeles, compania produce anual peste două milioane de biciclete pe care le distribuie în peste 30 de țări.

De-a lungul timpului, producătorul a investit în descoperirea de noi tehnologii care să permită transformarea oricărui tip de bicicletă în una pliabilă. Dar, și mai mult de atât, compania a dorit să pună la dispoziția clienților un sistem de pliere simplu de folosit, dar care să nu afecteze stabilitatea și rezistența bicicletei. Mai mult decât atât, compania a reușit să înlăture mitul potrivit căruia o bicicletă pliabilă nu este la fel de stabilă și rezistentă precum una obișnuită.

Un alt motiv pentru care să te orientezi către o bicicletă pliabilă Dahon este că aceștia investesc în mod constant în noi tehnologii și tipuri de materiale astfel încât rezultatul final să fie unul de calitate superioară.

În afară însă de declarațiile și intențiile manifestate de reprezentanții companiei, mărturie pentru calitatea acestor biciclete stau nenumăratele recenzii pozitive venite chiar din partea celor care le-au testat. Oamenii sunt foarte mulțumiți de calitatea lor și sunt dispuși să plătească un pic mai mult pentru a se putea bucura de beneficiile cu care vin la pachet aceste tipuri de biciclete.

Unde găsești o bicicletă Dahon?

Așa cum spuneam și mai sus, cei de la Dahon distribuie diverse modele de biciclete pliabile în peste 30 de țări, printre care se numără, din fericire, și România.

Astfel, poți merge să testezi o astfel de bicicletă într-un magazin fizic (este posibil să găsești mai greu un magazin care să aibă la vânzare astfel de biciclete) sau poți comanda una direct de la un magazin online. Nu uita însă să te informezi bine cu privire la specificațiile bicicletei înainte de a face o achiziție.