Ce trebuie sa stim despre modelele Tesla, inainte de a achizitiona unul

de

Haideti sa vedem ce trebuie sa stim inainte de a achizitiona un astfel de model, bineinteles, daca asta este planul nostru.

Inca de la lansarea acesteia, parerile au fost impartite, insa cu siguranta este o masina buna.

Ce trebuie sa stiti?

Cand Tesla a declarat joi seara ca cea mai elementara versiune de 35.000 de dolari a modelului sau 3 nu ar mai fi oferita online, tota lumea era confuza.

Nu este o companie din Silicon Valley care ar trebui sa ofere toate informatiile pe internet? De ce trebuie sa sunam sau, mai rau, sa merg la un showroom Tesla si sa interactionez cu un reprezentant de vanzari in viata reala pentru a comanda o masina de inalta tehnologie?

Ce platim de fapt?

Acum, cand Tesla nu vinde online modelul 3, masina cea mai putin costisitoare pe care o puteti cumpara pe site-ul sau web este de 39.500 de dolari.

Dar Tesla precizeaza pretul masinii ca fiind $ 28,950. Aceasta cifra este descrisa mai tarziu ca fiind „dupa reducere”, iar compania afiseaza chiar si costul pe luna al unui contract de leasing in acesti termeni.

Dupa cum se dovedeste, Tesla utilizeaza niste matematici creative pentru a ajunge la acel numar. Economiile includ un credit fiscal de 3.750 de dolari, disponibil in prezent pentru cumparatorii Tesla, insa acestea includ si banii pe care altfel i-ati cheltui pe combustibil daca ati cumpara o masina normala.

Ce inseamna „standard”?

Pentru cumparatorii care cauta modelul de baza de 35.000 USD modelului 3, singura modalitate de a obtine unul fara trekking la un magazin este de a efectua un apel telefonic.

Cand a anuntat schimbarea vanzarilor, Tesla a declarat ca modelul „standard” Model 3 era de fapt o versiune limitata de software a masinii mai scumpe pe care o puteti cumpara online.

Asta inseamna ca gama de masina pe o sarcina completa este limitata, de exemplu, nu de fizica bateriei, ci de software care urmareste sa-l pastreze in acest fel.

Un reprezentant de vanzari Tesla de pe Long Island a explicat si acest lucru si a spus ca un cumparator ar putea plati diferenta pentru o versiune mai capabila la o data ulterioara, iar masina va fi actualizata pe undele de radio.

Si daca nu-mi place?

Pentru mine, cel mai mare punct de confuzie a avut de-a face cu drive-urile de test. Tesla afirma pe site-ul sau ca puteti sa conduceti o masina timp de o saptamana sau mai putin de 1000 de mile si sa o returnati. Un reprezentant de vanzari din Westchester County a repetat acest lucru.

El a mai spus ca daca am facut un test drive inainte de a o cumpara ofera la dispozitie doar o zi pentru a returna masina, asa ar fi mai bine sa cumperi mai intai, sa conduci mai tarziu.

Totusi, ceea ce s-a spus a fost in conflict cu politica, asa cum Elon Musk, directorul executiv al Teslei, a declarat recent pe Twitter: ca intoarcerea a fost posibila in decurs de o saptamana, indiferent de testul de incercare.

Cand o pot obtine?

Potrivit site-ului, o masina ar trebui sa fie disponibila in doua saptamani, dar magazinele declara ca ar putea dura pana la patru, mai ales daca as vrea o versiune mai putin costisitoare a modelului 3.

Noutatile din tehnologie sunt specialitatea naostra, de aceea va oferim informatiile de care aveti nevoie zi de zi, pe acest site.