Cea mai buna clinica oftalmologie se gasesti la Romgermed!

de

Vederea este unul dintre cele mai importante simturi pe care le ai. Aceasta fiind direct responsabila de captarea tuturor imaginilor care te inconjoara si transmiterea acestora catre creier, acolo unde sunt procesate. Astfel, programarea la o clinica oftalmologie Bucuresti pentru a-ti face un consult oftalmologic este esentiala pentru sanatatea vederii tale. Nu mai sta pe ganduri, poti regreta pe viitor ca nu ai decis sa te duci la un control de rutina.

clinica oftalmologie

De cate ori este recomandata o astfel de consultatie la o clinica oftalmologie?

Fiecare persoana ar trebui sa se prezinte la medic o data la doi ani chiar daca nu prezinta simptome.
Copiii ce au varsta de maxim 16 ani ar trebuie sa mearga la medic anual pentru a preveni aparitie unor probleme la nivelul vederii. Pentru acestia, vizita la medic este foarte importanta, deoarece se pot descoperi din timp modificari de refractie sau patologice, care nu prezinta in mod special simptome, dar care se agraveaza in timp.
In general, descoperirea precoce este cea mai bune alternativa pentru tratarea problemelor ochilor.
Un consult oftalmologic la o clinica oftalmologie specializata, general include verificarea completa a ochilor atat din punct de vedere functionat, cat si anatomic. De asemenea, aceasta vizita la medic poate duce la depistarea si altor boli, precum diabetul zaharat sau hipertensiunea arteriala, care sunt evidentiate de anumite modificari ale retinei.

Ce simptome arata necesitatea vizitei la o clinica oftalmologie?

Chiar daca un consult oftalmologic facut in mod regulat este obligatoriu pentru a vedea ca sanatatea ochilor dumneavoastra este sub control, exista si anumite simptome care iti vor indica necesitatea acestui consult:

Spre exemplu daca vederea dumneavoastra a inceput de cateva zile sa devina neclara. De obicei acest simptom este insotit si de durerile de cap.
Un alt simptom des intalnit sunt durerile ochilor. Daca aceasta durere persista timp de mai multe zile, poate indica faptul ca aveti o infectie oculara sau alte probleme mult mai grave.
Un alt simptom des intalnit este faptul ca prezentati sensibilitate la lumina. Acest simptom poate indica faptul ca aveti o infectie oculara, iar in acest caz este necesara o consultatie la o clinica oftalmologie!

Unde se poate efectua aceasta vizita de rutina?

Clinica Romgermed este una dintre cele mai bune institutii cand vine vorba de clinica oftalmologie din Bucuresti. Exista un numar foarte mare de pacienti care sunt mai mult decat multumiti de calitatea servicilor oferite de clinica de oftalmologie din Bucuresti Romgermed.
Clinica Romgermed este localizata in Bucuresti, pe Calea Plevnei, numarul 137C. Pentru mai multe informatii puteti suna la numarele de telefon 0727.999.602 si 021.311.0075.

Tineti la sanatatea dumneavoastra si veniti din timp la medic!