Cele mai eficiente 3 ceaiuri de slabit

de

Ceaiul este o băutură folosită în toată lumea de mii de ani, dar unele tipuri de ceai sunt eficiente in lupta cu kilogramele.

Oamenii de stiinta au testat mai multe ceaiuri de slabit și au descoperit care dintre ele funcționează.

Ce ceaiuri de slabit sunt eficiente?

Consumul de ceai are multe beneficii nebanuite pentru sănătate. Ceaiurile eficiente pentru pierderea în greutate sunt cele care conțin doze mari de antioxidanți și alte câteva elemente cheie.

Ce tipuri de ceai ajută la pierderea în greutate?

Multe studii au descoperit că ceaiul poate ajuta la pierderea în greutate ș la combaterea grăsimii abdominale. Se știe că unele sortimente de ceai sunt mai eficiente decât altele în realizarea acestui obiectiv. Acest articol va analiza trei dintre cele mai bune ceaiuri de slabit si efectele lor asupra organismului.

Fiecare dintre aceste trei cele mai bune ceaiuri pentru detoxifiere si pierderea în greutate are proprietăți unice, de la creșterea tonusului și a energiei, pana la accelerarea metabolismului si scaderea in greutate.

Unele dintre ele au proprietăți suplimentare: reduc riscul de boli cardiovasculare și diabet, întăresc sistemul imunitar, curăță organismul de toxine și susțin metabolismul.

TOP 3 ceaiuri pentru detoxifiere si pierderea în greutate

Ceai verde

Fără îndoială ceaiul verde are o acțiune dovedită pentru a accelera metabolismul și a obține o slăbire sănătoasă. Ceaiul verde conține polifenoli (catechine), care sunt antioxidanți extrem de puternici și îi conferă efecte antiinflamatorii, anticancerigene, termogenice, antimicrobiene și probiotice. Este cu siguranță unul dintre cele mai populare ceaiuri in lume, si totodata se numara printre cele mai eficiente ceaiuri de slăbit!

Fructe de păducel

Substanța proantocianidină conținută în păducel este responsabilă pentru proprietățile de vindecare ale plantei asupra sistemului cardiovascular. Proantocianidina îmbunătățește activitatea cardiacă prin dilatarea vaselor coronare și îmbunătățirea fluxului sanguin.

Funcția arterei coronare se îmbunătățește, iar mușchiul inimii primește mai mult oxigen. De asemenea, păducelul este bogat în antioxidanți, vitamina C, caroten, taninuri, flavonoide.

Pe lângă toate aceste beneficii enumerate, fructele de păducel sunt un diuretic slab. Acest lucru va creste efectul unei diete de a pierde în greutate, de a scăpa de toxine și de a îmbunătăți starea generală a corpului. Dacă scopul este pierderea sănătoasă în greutate, atunci asigurați-vă că includeți ceaiul de păducel în meniu.

Ceai de menta

Menta este de obicei asociată cu o aromă minunată răcoritoare și un gust specific. În plus, are beneficii multiple asupra organismului:

  • calmează sistemul nervos
  • îmbunătățește digestia
  • elimina balonarea.

Datorită numeroaselor proprietăți, aceasta planta este folosită atât în industria farmaceutică si alimentară.

Să subliniem principalele beneficii ale mentei:

  • îmbunătățește procesarea alimentelor;
  • microorganismele patogene sunt ucise în intestin;
  • ameliorează colica si relaxeaza mușchii tractului gastro-intestinal ;
  • elimină simptomele tulburărilor digestive;

Ceaiul este o bautura minunata. Faceți din consumul acestei băuturi plăcute un obicei pe care îl practicați în fiecare zi!