Cele mai exotice 5 destinații de vizitat în Indonezia

de

Indonezia are foarte multe locuri încântătoare de vizitat, acestea fiind ideale nu numai pentru vacanțe sau distracție, ci și pentru luna de miere. Pentru aceia dintre voi care nu mai au răbdare și vor să afle care sunt acestea, vi le voi spune în câteva secunde. Citiți cu atenție lista de mai jos și alegeți destinația preferată!

1. Insula Komodo

Se găsește între insula Flores din regiunea Nusa Tenggara de Est (NTT) și Sumbawa, din Nusa Tenggara de Vest (NTB). Este locul de baștină al varanului de Komodo, una dintre cele mai vechi reptile care încă se află pe suprafața Pământului. Insula are foarte multe plaje cu nisip de care vă puteți bucura la maximum. Dacă preferați să faceți și altceva în afara da sta la soare toată ziua, puteți merge la scufundări. Apele din jurul insulei Komodo sunt unele dintre cele mai bune din lume și, cu siguranță, vă va face plăcere să le explorați.

2. Muntele Bromo

Se află în provincia Java de Est și face parte din categoria vulcanilor încă activi. Se poate vizita destul de ușor, accesul spre ele nefiind restricționat, iar drumul până acolo nu vă va costa foarte mult. Este un loc ideal pentru iubitorii de natură și pentru cei pasionați de alpinism. Din vârful muntelui se pot surprinde în poze niște peisaje superbe.

3. Lacul Tiga Warna

Lacul Tiga Warna este cunoscut ca fiind una dintre cele nouă minuni ale lumii. Este alcătuit din trei lacuri adiacente, fiecare dintre ele având apă de culori diferite. Lacurile în cauză sunt, după cum urmează: Ata Polo (lacul roșu), Tiwu Ata Mbupu (lacul albastru) și Tiwu Nua Muri Kooh Fai (lacul verde).

4. Parcul marin Bunaken

Se găsește în provincia Sulawesi de Nord și este un loc foarte potrivit pentru persoanele cărora le place să facă scufundări și să exploreze adâncurile apelor. Parcul dispune de 20 de locuri de unde se pot face scufundări, toate acestea fiind accesibile publicului. În apele din parc se pot găsi corali de o frumusețe rară, de diferite culori. Tot aici, se pot găsi și plaje pe care vă puteți relaxa și bucura de peisajul care vă înconjoară.

5. Lacul Gunung Tujuh

Situat la o cota de 1996 de metri, este unul din lacurile aflate la cea mai mare altitudine din Asia de Sud-Est. Lacul este înconjurat de 6 munți și are o faună bogată, alcătuită din giboni, tigri, tapiri, porci mistreți și din multe specii de păsări și fluturi.