Citatul de dimineata

de

Lucrurile din via╚Ťa noastr─â se ├«nt├ómpl─â exact la momentul la care avem nevoie s─â se ├«nt├ómple. La prima vedere, pute╚Ťi s─â nu fi╚Ťi de acord cu mine, e perfect. De multe ori ne dorim ceva, iar dac─â acel ceva nu se realizeaz─â la momentul respectiv, ne sup─âr─âm, suntem dezam─âgi╚Ťi sau frustra╚Ťi ╚Öi c─âut─âm un r─âspuns…sau o scuz─â. ├Äntrebarea este…de ce nu ob╚Ťinem rezultatul scontat, de╚Öi am f─âcut tot posibilul ╚Öi am respectat ├«ntocmai ÔÇťre╚ŤetaÔÇŁ ?
Desigur, ╚Öi eu, la fel ca ╚Öi dumneavoastr─â, mi-a╚Ö dori s─â ╚Ötiu s─â raspund la aceast─â ├«ntrebare. Se spune c─â Dumnezeu are preg─âtite trei r─âspunsuri ├«n momentul ├«n care noi ├Äl rug─âm ceva. Acestea sunt : Da, Nu acum, sau Am ceva mai bun pentru tine. Dac─â ╚Ťinem cont de acest lucru, o s─â ne fie mult mai u╚Öor.
Totodat─â, este ╚Ötiut faptul c─â noi, oamenii, trebuie s─â fim multumi╚Ťi ╚Öi recunosc─âtori pentru ceea ce avem, deoarece automat, (dar nu imediat) vom avea mai mult. Exist─â un tip de ceai organic (adus din Statele Unite ale Americii, poate se g─âse╚Öte ╚Öi la noi), care dup─â ce ├«i desfaci plicule╚Ťul, prezint─â un r─âva╚Ö cu citate motiva╚Ťionale la cap─âtul de sus╚Ťinere. Citatul scris pe ceaiul de imunitate savurat ├«n diminea╚Ťa aceasta, spunea : ÔÇ×Gratitudinea este calea c─âtre abunden╚Ť─âÔÇŁ. Putem fi recunosc─âtori pentru c─â suntem s─ân─âto╚Öi, pentru o reu╚Öit─â sau pentru c─â soarele a r─âs─ârit ├«n aceast─â diminea╚Ť─â ╚Öi am avut ocazia s─â ├«l vedem. Orice g├ónd lansat de mintea noastr─â exist─â ╚Öi se p─âstreaz─â ├«n univers. Din moment ce ac╚Ťiunile noastre sunt determinate de g├óndurile noastre, este foarte important s─â ne p─âstr─âm mintea curat─â ╚Öi s─â alegem s─â g├óndim s─ân─âtos. Acest lucru se poate realiza foarte simplu. Trebuie s─â renun╚Ť─âm la tot ce nu este necesar ├«n via╚Ťa noastr─â ╚Öi s─â facem loc lucrurilor destinate s─â ajung─â la noi.
Suntem crea╚Ťi s─â func╚Ťion─âm perfect, iar a╚Öa cum o ran─â se vindec─â de la sine, a╚Öa ╚Öi corpul nostru lucreaz─â ╚Öi vindec─â orice este ├«n neregul─â. Condi╚Ťia este ca noi s─â ├«l ajut─âm, s─â ├«l hr─ânim ╚Öi nu r─ânim, s─â fim recunosc─âtori pentru c─â ne ├«nso╚Ťe╚Öte ├«n fiecare zi ╚Öi s─â avem grij─â de el. ├Än plus, exist─â studii care afirm─â faptul c─â bolile incurabile se pot vindeca cu ajutorul min╚Ťii noastre, ├«nso╚Ťit─â de alimenta╚Ťie (un anumit tip de alimenta╚Ťie, adaptat nevoilor de vindecare), deoarece alimenta╚Ťia este combustibilul care men╚Ťine corpul nostru ├«n parametri optimi de func╚Ťionare. Dincolo de partea fizic─â, exist─â un element la fel de important, dar ├«n zilele noastre, adesea uitat sau l─âsat pe un plan secundar. Acesta este sufletul nostru ╚Öi ├«i vom dedica un articol ├«ntreg, data viitoare.