Craciunul nu este complet fara Mos Craciun, Mos Craciun vine acum oriunde este solicitat

de

Craciunul este o sarbatoare religioasa a crestinilor – se celebreaza Nasterea Mantuitorului Iisus Hristos. Dar aceasta sarbatoare este insotita de o sumedenie de traditii sau de obiceiuri imprumutate: Impodobirea Bradului de Craciun, colinde si poezii de Craciun, masa de Craciun, venirea lui Mos Craciun, cadouri de Craciun, impodobirea casei si multe alte traditii specifice fiecarei zone. Toate aceste obiceiuri sunt insotite de imaginea lui Mos Craciun, deci acesta este nelipsit la o serbare sau la o petrecere de Craciun.

Exista foarte multe legende legate de venirea lui Mos Craciun si faptul ca Mos Craciun imparte jucarii copiilor din intreaga lumea. Una dintre legende spune ca Mos Craciun era un batran foarte priceput ce construia jucarii extraordinare. El vindea aceste jucarii oamenilor saraci, prin urmare nu castiga foarte mult, lucru ce nu il deranja, dorinta lui cea mai mare era sa faca cat mai multi copii fericiti. Aceasta dorinta i-a fost indeplinita, prin bunatatea sa a fost cuprins de lumea basmelor, a urcat in celebra sanie fermecata si a ajuns la sediul spiridusilor ce faureau neincetat jucarii. Se spune ca Mos Craciun si Spiridusii lucreaza tot anul la fabricarea jucariilor pentru a le imparti copiilor din toata lumea, in noaptea de Craciun.

Daca Mos Craciun exista, acesta trebuie sa ajunga la toti copiii. Acum acest lucru este posibil prin inchirierea lui Mos Craciun in Constanta pentru serbarea de Craciun, la gradinita, acasa sau la scoala,  dar si in alte locatii. Costumele foarte bine realizate si barba realistica, il vor aduce pe adevaratul Mos Craciun in fata copiilor. Copiii vor fi incantati sa stea de vorba cu bunul Mos Craciun, care le va indeplini dorintele. Mos Craciun va imparti cadouri, va asculta colinde si poezii, aducand un plus de poveste petrecerii de Craciun din fiecare casa. Alaturi de Mos Craciun si bradul frumos impodobit, se pot realiza fotografii minunate, ce vor deveni amintiri extraordinare ale frumoaselor seri de Craciun din copilaria fiecaruia.

Daca doriti sa aduceti mai multa animatie la petrecerea de Craciun, acest lucru este posibil prin inchirierea ajutoarelor lui Mos Craciun in Constanta dar nu numai. Mascotele Om de Zapada si Renul Rudolph, in costumele lor extraordinare vor anima atmosfera si vor ajuta Mosul sa imparta cadourile. Craciunitele simpatice si pline de viata, alaturi de cei mai frumosi Ingerasi si Spiridusi pot realiza un program de joaca cu copiii, pictura pe fata, baloane modelabile, concursuri si multe alte surprize. Copiii vor fi incantati deasemenea de personajele lor preferate din lumea Disney acum in Constanta: Printi si printese, Mickey si Minnie Mouse, Super-Eroi sau personajele din Frozen – Regatul Ghetii: Olaf, Elsa, Anna si printul.

Petrecerea de Craciun poate fi completata cu numeroase alte momente artistice: spectacol de magie, spectacol de dans popular, colinde sau alte servicii si decoratiuni, mai multe detalii gasiti aici: www.moscraciundeinchiriatconstanta.ro. Sau puteti acum trimite cadourile cu ajutorul unui mesager special: mascotele, Mos  Craciun sau alte personaje, pot livra acum cadourile pentru dumneavoastra. Fie ca alegeti sa cumparati dumneavoastra cadoul, fie ca doriti cadoul sa fie cumparat si livrat, toate aceste servicii sunt acum disponibile in Constanta.

Programul cu Mos Craciun si ajutoarele sale este parte importanta a unei petreceri de Craciun. Fie ca este vorba de un eveniment corporate, o petrecere acasa, la gradinita sau la scoala, Mos Craciun si ajutoarele sale se pot deplasa atat in Constanta cat si in localitatile din judet: Mangalia, Medgidia, Agigea, Cernavoda, Eforie Nord, Eforie Sud,  Vama Veche, 2 Mai, Cernavoda, Medgidia, Harsova, Murfatlar, Macin dar si in judetul Tulcea. Prin urmare, venirea lui Mos Craciun nu va mai fi o problema, la fel cum existenta lui Mos Craciun nu va mai fi pusa la indoiala. Copiii vor crede in Mos Craciun si ajutoarele sale, din moment ce il vor intalni. Chiar daca il aducem pe Mos Craciun, in principal pentru bucuria copiilor, prezenta lui si atmosfera magica creata, va cuprinde intreaga familie.