Creditele rapide o modalitate excelenta de a va acoperi cheltuielile pana la salariu

de

,,Credite doar cu buletinul fara adeverinta de venit!” Cam asa suna reclamele institutiilor financiare nebancare care au capatat o popularitate destul de mare in special dupa izbucnirea crizei economice. Situatia financiara precara este o problema cu care se confrunta majoritatea oamenilor si, de multe ori salariul nu ajunge pana la sfarsitul lunii pentru a acoperi anumite cheltuieli, in special pe cele neprevazute.

Desi multi incearca sa apeleze la credite bancare pentru a-si acoperi cheltuielile nu se incadreaza fie din cauza veniturilor prea mici fie din cauza altor motive care pot impiedica accesarea unui credit nou.

Cum poti sa accesezi un credit nebancar?

In cazul IFN-urilor chiar si persoanele cu istoric negativ pot sa acceseze un credit nebancar intrucat nu se tine cont decat de corectitudinea persoanei de a rambursa la timp suma imprumutata.

Din punct de vedere al documentelor solicitate de aceste IFN-uri, acestea nu sunt deloc numeroase si nu implica solicitarea unei adeverinte de venit de la locul de munca. Asadar, documentele necesare fiind copie dupa buletinul de identitate, copie dupa talonul de pensie si un extras de cont in care sa se vireze banii, in cazul in care detineti un card.

Exista si posibilitatea de a ridica banii direct prin metodele agreate de fiecare IFN in parte. Transferul banilor pe card va scuteste de drumuri si veti avea acces instantaneu, in functie de orarul pe care il are banca la care aveti cont deschis.

Pentru un credit nebancar aplicarea se face online iar acest lucru simplifica mult formalitatile. Astfel nu trebuie decat sa completati cu acuratete formularul de aplicare si un consultant bancar va va oferi toate informatiile necesare despre creditul pentru care ati aplicat. Asadar, prin intermediul IFN-urilor puteti sa imprumutati sume incepand de la 100 lei astfel incat sa va puteti acoperi cele mai rapide nevoi. La aceste institutii nu este necesara justificarea banilor.

Concordia Capital o institutie care va ofera posibilitatea de a iesi din impas

Fiecare dintre aceste credite rapide au fost create astfel incat sa raspunda celor mai importante nevoi financiare pe care le poate avea o persoana. Totusi trebuie sa tineti cont de faptul ca fiecare institutie are dreptul de a analiza daca sunteti eligibil pentru a accesa un astfel de credit nebancar.

In special in cazul in care figurati la Biroul de Credit, exista doar o mica posibilitate de a putea accesa un astfel de credit rapid intrucat o data ce ati incalcat increderea institutiilor de creditare este destul de greu sa accesati un nou imprumut iar sansele sunt destul de mici dar nu imposibile.

Concordia Capital este una dintre institutiile financiare nebancare ce a conceput solutii si produse pentru necesitati extrem de diversificate. Recomandam ca in momentul in care ati accesat primul credit nebancar sa rambursati la timp suma imprumutata pentru ca data viitoare sa puteti avea facilitati precum solicitarea unei sume mai mari.

Va asteptam pe site-ul nostru www.concordiacapital.ro unde aveti posibilitatea de a accesa un credit nebancar rapid si sa va informati in prealabil. De asemenea, consultantii nostri va stau la dispozitie cu toate informatiile necesare dar si cu asistenta in a primi cat mai repede suma de bani solicitata.