Cu Seolitte afacerea ta online prinde viteza

de

Precum un site are nevoie de un fundament, pentru a se dezvolta si creste, asa si-n cazul unei afaceri online, pilonul pe care se construiesc relatiile cu clientii se bazeaza pe incredere si o buna cunoastere a domeniului lor de activitate.

Ti-ai creat o afacere online, ai intrat in joc (te-ai urcat la bord), dar nu stii in ce directie sa mergi? Esti prins in mijlocul furtunii si nu mai gasesti mijloace sa inaintezi?

Seolitte te scoate din impas, te aduce pe linia de plutire si te ajuta sa preiei controlul asupra afacerii tale.

Tu stii ce furnizor sa alegi pentru afacerea ta?

In spatiul virtual vorbim de concurenta, care vine la pachet si cu elementul: competitivitate. Iti suna cunoscut, nu? Oferta de agentii care ofera servicii pe piata SEO e vasta. Insa, e important sa stii sa filtrezi rezultatele si sa faci alegerea corecta. Nu voi puncta ceea ce au in comun, ci prin ce reusesc unele sa realizeze acea diferenta. Seolitte este un exemplu de „Asa DA”.

Daca te intrebi unde ai procedat gresit pana acum si nu gasesti raspunsurile pe care le cauti, atunci e momentul sa apelezi la agentia Seolitte.

Nu doar ca va gasi sursa problemei, dar va veni si cu solutii cu rezultat pentru blogul / site-ul / magazinul tau online.

Printr-o analiza in detaliu, a acestuia, expertul SEO isi va da seama, ce nu functioneaza si va antrena rotitele afacerii in directia corecta.

Imagine. Reputatie. Performanta

Cuvinte mari, dar nu imposibil de atins. O imagine bine conturata in ochii clientului, precum si produsele/ serviciile de calitate vor aduce cu sine si o reputatie buna site-ului, prin recomandari sau recenzii, ceea ce va spori vizibilitatea brandului in cautari. Daca se mentine traiectoria si se aduc mereu imbunatatiri, rezultatele vor fi cele scontate.

Itinerariul perfect

O buna pozitionare in cautarile Google – obtinerea de trafic organic – conversii – cresterea vanzarilor – fidelizarea clientilor.

La bordul navei avem potentialii clienti. Acestia se afla la prima lor vizita pe site. Scopul nostru este sa-i mentinem cat mai mult timp si sa-i determinam sa finalizeze o actiune: achizitie, abonare newsletter etc

Cum?

 Oferind continut de calitate, mai pe scurt: livrand ce si cand au nevoie, in cel mai scurt timp posibil.

In secolul in care traim, timpul e convertit in bani. Asa ca, fiecare secunda in plus la timpul de incarcare a site-ului scade si rata de abandonare a paginii, implicit reducerea vanzarilor. Seolitte are in vedere si acest aspect la analiza site-ului.

De ce e important, ca site-ul tau sa ocupe pozitii fruntase?

Motoarele de cautare functioneaza dupa un anumit algoritm, ce afiseaza rezultatele in functie de calitatea, notorietatea si credibilitatea pe care o o ofera site-ul. Cu cat site-ul este listat pe primele pozitii ale paginii, sansele ca click-urile sa fie convertite in vanzari, cresc simtitor.

Cum ajungi acolo?

Ai doua alternative: cinstit sau nu … Folosind tehnica de „Black hat SEO”, dar aceasta nu este recomandata, deoarece e ca un fel de Triunghiul Bermudelor”. Odata prinsi la mijloc, exista riscul de penalizare din partea Google, ceea ce implica si scaderea autoritatii site-ului, un lucru care nu se doreste.

Pana acum, ai mers dupa „reteta ta si ai cam incurcat ordinea, prioritatea ingredientelor. La momentul prezent alege Seolitte, care aplica doar „White hat SEO” pentru site-ul tau, astfel incat, tu sa te bucuri de rezultate imediate si pe termen lung.

Odata ce le-ai captat interesul trebuie si mentinut. Concurenta e cea care se afla mereu in umbra, pentru a fi mereu cu un pas inaintea ta. Tu ce faci in aceasta directie? Te-ai gandit, deja la fidelizarea clientilor?

E momentul sa incepi. Atat pentru tine, cat si pentru clienti, timpul e o resursa pretioasa. Astfel, am gasit o veriga comuna. Nu stii ce sa faci mai departe?

Cuvinte cheie pentru Agentia noastra de SEO: profesionalism si promptitudine.

Rezultate: clienti multumiti, afaceri care si-au reluat sau consolidat drumul spre succes.

Probleme? Seolitte gaseste solutii oportune si viabile.

Dificultati? Seolitte ofera suport tehnic si consultanta.

Social Media Skills? Seolitte asigura promovarea, cat si managementul retelelor sociale.

Apeleaza cu incredere la serviciile agentiei Seolitte, printr-un simplu email la [email protected] sau prin intermediul formularului de pe site. Un reprezentant te va contacta, in cel mai scurt timp posibil.

Depinde de tine, sa faci acest prim pas in dezvoltarea afacerii tale. Un pas mic, dar care, pe termen lung asigura beneficii garantate.

seolitte.com