Cum poți beneficia de serviciul Transport câini

de

Dacă ești iubitor de animale și ai acasă un patruped, cu siguranță te-ai lovit la un moment dat de următoarea problemă: vrei să pleci în concediu în țară sau în străinătate și nu ai posibilitatea să îți iei și animalul de companie cu tine. Acum, acest lucru este posibil cu ajutorul unui serviciu destul de nou apărut la noi în țară, cel de transport animale (câini și pisici).

Indiferent de motivul pentru care nu îți poți lua câinele cu tine în vacanță, fie că nu ai o mașină personală, fie îți este mai dificil să conduci sute sau mii de kilometri cu un câine neastâmpărat în mașină, acum poți pleca liniștit în concediu. Și asta nu înseamnă că îți vei lăsa animalul mult iubit acasă. Datorită serviciului de transport câini, te poți bucura de patrupedul tău indiferent dacă pleci undeva în țară sau în străinătate.

Așadar, dacă ți se pare o idee bună să apelezi la astfel de servicii, te poți informa pe internet cu privire la echipa ce se va ocupa de odorul tău, precum și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească animalul pentru a fi transportat în siguranță. Informații referitoare la acest lucru poți găsi și pe site-ul www.transportcaini.ro. De asemenea, te poți consulta cu membrii echipei SC Prosper Management SRL și la sediul din Șoseaua Viilor 92, București, Sector 5.

Așa cum spuneam și mai sus, serviciile de transport câini, dar și pisici, asigură deplasarea acestora nu doar pe teritoriul țării, ci și în alte state din Europa și nu numai. Astfel, dacă aveți nevoie, puteți apela la serviciul transport câini Anglia sau chiar Franța, Germania și multe altele.

Ce condiții trebuie îndeplinite pentru a beneficia de serviciul de transport câini?

Condițiile de transport pot diferi pentru fiecare firmă în parte, însă există și unele cerințe general valabile (condiții legale) care trebuie îndeplinite pentru ca serviciul să fie legal și sigur pentru animale.

Iată care sunt acestea:

  • animalul de companie poate părăsi țara doar dacă are pașaport și vârsta de peste 4 luni;
  • efectuarea vaccinului antirabic cu cel puțin 21 de zile înainte de ziua transportului;
  • Câinele sau pisica trebuie să aibă microcip (acesta trebuie implantat sau citit înainte de data vaccinării antirabice);
  • animalul de companie trebuie deparazitat (intern și extern) cu 24 de ore înainte de data plecării;
  • câinele/pisica trebuie să aibă avizul unui veterinar;
  • toatele datele trebuie să se regăsească în pașaportul animalului ce urmează a fi transportat.

În afară de aceste condiții, este posibil, așa cum spuneam și mai sus, ca fiecare firmă din acest domeniu să aibă propriile reguli pe care va trebui să le respectați pentru a asigura bunăstarea patrupedului pe toată durata călătoriei.

Acestea fiind spuse, dacă sunteți obligat să călătoriți în țară sau în străinătate și nu aveți posibilitatea să vă ocupați personal de transportul animalului de companie, indiferent dacă este vorba de un câine sau o pisică, puteți apela cu încredere la un astfel de serviciu. În acest fel, animăluțul dumneavoastră