Cum poti maximiza bateria laptopului tau

de

StoreBrand- produse de calitate acum si online

Vă stăm la dispoziție cu o serie larga de baterii, acumulatori și încărcători pentru: laptop, unelte electrice, aparate foto, camere video, UPS, GPS, telefon mobil .Bateriile noastre vor restabili fiabilitatea și eficiența deplină a laptopului,sculelor si uneltelor tale electrice..

CUM SE MAXIMIZEAZĂ VIAȚA BATERIEI LAPTOP

Posesorii de dispozitive moderne, cum ar fi laptopuri, smartphone-uri și tablete, pot fi de acord cu un singur lucru: durata bateriei este extrem de importantă. Aceste dispozitive folosesc cele mai recente baterii cu litiu-ion, care sunt mult mai inteligente și mai sigure în comparație cu cele mai vechi pe bază de nichel, însă încărcarea lor în mod greșit poate afecta negativ durata lor de viață. Deși majoritatea bateriilor moderne ar trebui să dureze câțiva ani, utilizarea incorectă poate duce la imposibilitatea acumulării unei încărcări așa cum trebuie. Iată trei sfaturi rapide pe care le puteți urma pentru a prelungi durata de viață a bateriei laptopului.

EVITATI descarcarile complete

Evitați să lăsați laptopul să se descarce complet sau să lăsați bateria să ajungă la 0%. Bateriile moderne pentru laptop au cele mai bune performanțe atunci când le încărcați și le descărcați puțin câteodată. Studiile au arătat că descărcarea la jumătate din capacitatea bateriei dvs. este mai bună pe termen lung, comparativ cu descărcările minore până la 90% sau descărcările complete. Acest lucru se datorează faptului că jumătatea descărcării duce la raportul optim dintre cicluri și utilizare.

NU Lăsați laptopurile conectate

Bateriile cu ioni de litiu nu trebuie să fie complet încărcate – păstrarea la 40 până la 80% este o solutia optima de a prelungi sănătatea bateriei. Dacă decideți să o încărcați complet, nu uitați să o deconectați cât mai curând posibil. Lăsând laptopul conectat va scădea sănătatea bateriei!

EVITATI utilizarea in exces

Bateriile supraîncălzIte va pot afecta atat dvs. cât și procesorul laptopului. Bateriile calde se degradează mult mai repede decât cele utilizate la o temperatură normala. Luați în considerare utilizarea unui suport pentru laptop pentru a menține temperatura scăzută.

Când țineți cont de aceste recomandări, bateria dvs. va dura mai mult. Cu toate acestea, amintiți-vă că toate bateriile se degradează în cele din urmă și în mod repetat.

Conectati-va la magazinul nostru online www.storebrand.ro si specialisti nostrii va pot oferi varianta de baterie potrivita pentru laptopul dvs.