Cum s-a transformat Happy Tour de-a lungul timpului?

de

Happy Tour este cel mai mare grup din Romania cu afaceri in turism.

Grupul Happy Tour este format din agentia Happy Tour, agentia de turism online Paravion si turoperatorul Prestige Tours si este principalul grup ce furnizeaza servicii de turism clientilor din zona business din tara noastra, acest segment reprezentand si motorul grupului.

Segmentul de turism business reprezinta doua treimi din afacerea totala, 66%, iar anul trecut numarul clientilor din aceasta zona a crescut cu 23% fata de anul 2014.

Fondul de investitii spaniol GED EASTERN FUND II a preluat agentia de turism in 2007 de la Nicolae Demetriade si de atunci continuat sa imbunatateasca si sa consolideze afacerile companiei.

Manageri bine pregatiti si planuri bine stabilite au contribuit la evolutia Happy Tour

GED, fondul de investitii spaniol, a reusit sa adauge valoare companiei Happy Tour si sa imbunatateasca serviciile acesteia. De asemenea, s-a imbunatatit profitabilitatea companiei si au fost reduse costurile fixe, dupa cum precizeaza Javier Garcia del Valle, directorul executiv al Happy Tour.

Acesta a acumulat experienta de-a lungul timpului atat pe batranul continent, dar si in Asia si in SUA. Acesta considera si ca perioada pe care o petrece in Romania ca director executiv al Happy Tour il ajuta sa evolueze in cariera profesionala.

Operatiunile grupului pe piata de turism din tara noastra s-au extins, iar compania si-a consolidat pozitia pe piata, reusind sa creasca pe toate planurile.

Afaceri tot mai mari ale Happy Tour in Romania

In 2015, Happy Tour a reusit sa inregistreze o cifra de afaceri de 94 de milioane de euro in tara noastra. De asemenea, compania a reusit in acelasi an sa mareasca cu peste 250% numarul rezervarilor online fata de anul 2014.

Nu doar numarul clientilor din zona business a crescut anul trecut, ci si numarul turistilor de leisure s-a marit cu 20%.

Astazi, Happy Tour poate oferi fiecarui client serviciile de care are nevoie, fiind impartita in 3 departamente Corporate travel, MICE (Meetings.Incentives.Conferences.Events) si Leisure Travel. In plus, clientii Happy Tour au acces la peste 800 de linfdii aeriene ce zboara in peste 10.000 de aeroporturi din 200 de tari.