Cum sa alegi parfumul potrivit pentru prietena ta

de

Care poate fi unul dintre cele mai potrivite cadouri pentru prietena sau soția ta (în caz că ești căsătorit)? Unii dintre voi ați spune că un trandafir roșu și o cutie de bomboane, dar mai există și o a doua opțiune: parfumul. Un parfum bun poate fi un excelent cadou cu tentă romantică pentru prietenele voastre. Cu toate acestea, alegerea lui nu este una deloc ușoară, indiferent de ocazia pentru care îl cumpărați.

Pentru a găsi exact acel parfum care i se potrivește perfect jumătății voastre, trebuie să fiți atenți la personalitatea ei. Cei care pot să-i cumpere prieteni sau soției parfumul potrivit, înseamnă că știu întocmai ce gusturi are ea. Nu contează că vorbim despre bijuterii, haine sau chiar parfumuri, este cunoscut faptul că femeile țin la personalitatea lor. Vor să arate special și diferit. Iar acest lucru înseamnă că voi, bărbații, trebuie să le faceți un cadou cât mai frumos, pe care ele să-l aprecieze cu adevărat. Cum puteți face asta? Iată câteva idei în această direcție.

Fiți buni observatori

Ați citit vreodată romane polițiste? Dacă da, acum este momentul să puneți în aplicare tot ceea ce ați aflat din ele, pentru că trebuie să fiți capabili de a observa personalitatea prietenelor voastre. Ce fel de parfum folosesc ele? Nu găsiți răspunsul la această dilemă? Nu vă sfiiți să le întrebați chiar pe ele: „Îmi place parfumul tău, cum se numește?” Încercați să aflați toate detaliile despre acel parfum pentru a ști, mai apoi, ce să cumpărați data viitoare.

Personalitatea contează

Alegerea unui parfum este o chestiune personală. Fetele și femeile își aleg parfumurile în funcție de cât de potrivite sunt acestea cu personalitatea lor. Fiți atenți și voi la felul cum se îmbracă și cum se machiază. Ce anume are special acea femeie la ea? Ce vă place sau ce vă atrage? Dacă este o fire mai romantică, îi puteți cumpăra un parfum cu aromă de trandafiri.

Pe de altă parte, dacă este o fire mai practică, s-ar putea să fiți nevoiți să căutați un alt parfum pentru ea. În caz că știți deja ce personalitate are, dar nu sunteți încă hotărâți ce parfum să îi luați, mergeți după imboldul pe care vi-l dă inima sau mintea. Spuneți-i că parfumul ales este cel care vi s-a părut vouă a fi cel mai bun pentru ea.

Faceți cumpărături alături de iubitele voastre

Mergeți la cumpărături cu prietenele voastre și întrebați-le dacă doresc să le luați un parfum. Întrebați-le ce anume și-ar dori cel mai mult, dar nu uitați să le faceți și o sugestie proprie. Fiți sinceri și spuneți-le ce credeți despre ele și despre personalitățile lor. Femeile vor aprecia întotdeauna valoarea adevărului, în locul unei prefăcătorii și le va face să simtă mai confortabile, putând amândoi, apoi, să luați decizia cea mai bună în ceea ce privește parfumul care trebuie cumpărat.

Surprindeți-vă iubitele cu propria voastră alegere

Nu este nici o problemă dacă cereți și părerea prietenelor voastre pentru achiziționarea unui parfum pentru ele, dar, adesea, ele preferă să fie surprinse. Vor să se simtă speciale și vor aprecia eforturile pe care le-ați depus pentru a le cumpăra parfumul făcut cadou. Majoritatea oamenilor cred că dacă vă cunoașteți bine prietenele, veți putea să găsiți un parfum potrivit pentru ele. Tot ceea ce contează este să le luați un parfum pe care și l-ar dori sau care le-ar reflecta personalitățile, nu unul care să le enerveze!