Cum sa te bucuri de viata si sa reusesti in cariera? Afla la conferinta din luna mai

de

Conferinta Femei de Cariera a ajuns la editia a X-a iar Alexandra Olteanu, antreprenoare si manager cu o experienta profesionala de peste 20 de ani, va fi prezenta ca speaker la acest eveniment. Alexandra are o vasta experienta in domenii precum comunicare, banking, resurse umane, business process management sau servicii financiare si, in prezent, conduce propria companie, All To Know, care ofera servicii de consultanta si training.

Ce recomanda Alexandra Olteanu oricarei femei care vrea sa exceleze in cariera

Avand ca etalon propria experienta, Alexandra Olteanu vrea sa incurajeze toate femeile care isi doresc sa fie antreprenoare, dar nu au curaj. Aceasta le sfatuieste sa aiba incredere in ele, sa nu le fie teama sa incerce mereu lucruri noi si sa nu se opreasca din invatat.

Totodata, antreprenoarea e de parere ca atunci cand vrei sa devii antreprenor, este important sa cunosti mereu oameni noi cu care sa dezvolti relatii bune din punct de vedere profesional, pentru ca mereu avem de invatat de la cei din jurul nostru. Un alt sfat destul de important se refera la faptul ca este important sa faci doar ceea ce iti place pentru ca doar daca pui suflet, poti sa reusesti.

Vrei sa afli mai multe despre conferinta sau vrei sa te inscrii chiar acum? Intra pe pagina evenimentului pentru toate detaliile care te intereseaza.

Despre All To Know si pasiunea pentru a invata oamenii

Alexandra vorbeste despre afacerea sa ca fiind o materializare a unei pasiuni pentru a “imbraca oamenii cu emotii frumoase si idei utile”. Aceasta a realizat numeroase proiecte in zona de comunicare interna si resurse umane cum ar fi: recrutare in industrii diverse, restructurare organizationala, animare de echipa sau learning si development, coaching si mentoring.

A dorit sa infiinteze compania All To Know din pasiunea ei de a invata oamenii lucruri noi si frumoase. Profilul companiei este despre training si consultanta, dar si despre toate experientele pe care antreprenoarea le-a acumulat de-a lungul timpului. Aceasta nu a vrut sa pastreze doar pentru ea informatiile si trairile utile si le-a impartasit cu cei din jurul sau, persoane care si-au dorit sa se dezvolte atat pe plan personal, cat si profesional.

Despre ce iti va vorbi la conferinta – increderea in viitor si bucuria vietii

In cadrul conferintei Femei de Cariera antreprenoarea va aborda un subiect interesant, mai mult decat despre afaceri, un subiect despre redescoperirea de sine si legat de reflectarea la propriul interior. Tema acesteia va purta numele de “De la vidul existential – sentimentul de gol si lipsa de sens – la descoperirea sensului unic si specific, pe care il poarta fiecare scanteie de viata.”

Prin aceasta prezentare Alexandra isi propune sa vorbeasca despre felul in care sensul fiecaruia ne modeleaza comportamentul, despre cautarea acestuia ca principiu motivator, despre increderea in viitor, rezilienta si bucuria vietii. Pe scurt, cum sa iti gasesti puterea si motivatia interioara pentru a te bucura de viata si pentru a reusi in tot ceea ce iti propui.

Vrei sa afli mai multe despre conferinta sau vrei sa te inscrii chiar acum? Intra pe pagina evenimentului pentru toate detaliile care te intereseaza.

Vino la Conferinta Femei de Cariera editia X pentru a o intalni pe Alexandra Olteanu

Daca iti doresti sa o vezi si sa asculti din experientele Alexandrei, atunci te invitam la conferinta Femei de Cariera editia a X-a care va avea loc pe 23 mai, in Bucuresti. Acest eveniment are scopul de a inspira si a incuraja toate femeile care isi doresc o cariera de succes atat pentru cele care detin o afacere, cat si pentru cele care sunt angajate si isi doresc sa creasca din punct de vedere profesional.

Vrei sa afli mai multe despre conferinta sau vrei sa te inscrii chiar acum? Intra pe pagina evenimentului pentru toate detaliile care te intereseaza. Pregateste-te sa primeste informatii importante despre antreprenoriat, branding personal si multe altele, chiar de la specialisti si de la femei de cariera.

Printre sponsorii care sustin evenimentul se numara SEOmark.ro, sponsor princial, dar si Answear, All To Know sau Cupio, care s-au alaturat ca sponsori secundari ai conferintei.

Evenimentul va fi moderat de Dorina Florea, pe care probabil o stii deja de la pupitrul Telejurnalului de la ora 14 si de la 20, programe de stiri difuzate la TVR1.

In plus, evenimentul este mediatizat si de: Acasa.ro, Afaceri si leadership feminin, Business24, Comunicatedepresa.ro, Fashion8, LivePR, Jurnalul de Afaceri, Portal Management, PR2Advertising.ro, Profitinfo, PRwave, Ziare.com.