Cum te ajuta Elsaco sa iti imbunatatesti eficienta energetica a companiei?

de

Elsaco Esco este o companie autorizata ANRE, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu care se ocupa cu realizarea de audituri energetice industriale. Cu o echipa de specialisti autorizati si pasionati de ceea ce fac, Elsaco a colaborat cu succes cu peste 200 de operatori economici de renume din Romania.

Cum te ajuta un audit energetic industrial la imbunatatirea eficientei energetice a companiei?

Auditul energetic urmareste analizarea amanuntita a consumului de energeie a companiilor. In urma unui audit sunt identificate problemele si scurgerile inutile de energie si este difinitivata o dignoza a starii initiale a proceselor tehnologice.

O urmatoare etapa implica cuantificarea oportunitatilor si solutiilor de a imbunatati eficienta energetica a proceselor industriale ale companiei tale. In acest sens, sunt dezvoltate si implementate masuri si recomandari personalizate de conservare a energiei si economisire si valorificare a energiei reziduale. Astfel, se reduc considerabil costurile de productie.

Care sunt pasii unei colaborari cu Elsaco Esco pentru eficientizarea proceselor tehologice ale companiei?

1. Contact

Pe website-ul Elsaco exista un formular de contact pe care il puteti completa pentru a lua legatura cu acestia. De asemenea, se poate lua legatura si telefonic sau via e-mail.

2. Familiarizarea cu compania

Un al doilea pas implica familiarizarea cu compania dumneavoastra. Astfel, veti completa un chestionar cu intrebari legate de consumul de energie pe ultimii 3 ani. Informatiile solicitate vor fi generale si urmaresc sa inteleaga specificul companiei.

3. Vizita de la Elsco

Unul dintre auditorii certificati va veni la sediul firmei.

4. Auditul propriu-zis

Investigarea consumului energetic al ultimilor trei ani incheiati. Identificarea si analizarea consumului companiei. Realizarea unor programe de masuri dedicate cresterii eficientei energetice pentru a reduce costurile. Toate masurilevor fi recomandate prin analiza cost-beneficiu pentru a imbunatatii eficienta energetica in mod fezabil, fara a afecta productia sau vanzarile.

Alegeti cu incredere Elsaco Esco pentru realizarea auditurilor energetice pentru a minimiza pierderile si a echilibra consumul energetic al companiei dumneavoastra.