Cursuri de engleza in Bucuresti

de

Iti doresti sa avansezi in cariera dar asta presupune un set nou de cunostinte sau aprofundarea cunostintelor vechi? Te-ai saturat sa dai rapid intre doua pauze la locul de munca search ”cursuri bucuresti” si sa nu gasesti nimic ce te-ar putea satisface?

Noi stim ca un job presupune vaste cunostinte din diferite domenii.

Putem lua spre exemplu un arhitect. Acesta  este in primul rand un om cu viziune artistica, un bun cunoscator al istoriei, vorbitor de limbi straine si, desi pare ciudat, un inginer si matematician bun.

 

Dar sa nu ne rezumam doar la exemple, fiecare post de pe piata muncii actuala necesita mai multe cunostinte decat te-ai putea astepta. Engleza nu este singura limba straina care trebuie sa apara in CV, ci indicat ar fi sa cunosti si o alta. Desi, sa recunoastem, de la o varsta este destul de greu sa gasim timpul necesar pentru a ne perfectiona.

 

Amplasati in zona centrala, Piata Unirii, oferim cursuri in Bucuresti atat pentru adulti care doresc sa aprofundeze diferite materii cat si pentru copiii ce au de dat examene, trepte scolare etc. si certificarea cursurilor de limbi străine.

 

Centrul de meditatii Capri iti pune la dispozitie profesori tineri, pasionati de munca lor si gata sa te ajute sa aprofundezi materii, sa excelezi la examenele de la facultate sau la cele scolare . Nu mai trebuie sa stai sa cauti ”cursuri Bucuresti” pe Google si sa te gandesti mereu ca nu ai timp sa ajungi la grupele oferite. Noi suntem pregatiti sa iti oferim cursuri si meditatii individuale adaptate capacitatii si nevoilor tale, intr-un mediu prietenos si relaxant dar cu rezultate vizibile.

Iti doresti sa inveti limba engleza sau sa o aprofundezi? Centrul de meditatii Capri iti ofera cursuri de limba engleza pentru orice nivel, in 8 module.

Ce oferim pe langa profesori talentati, pasionati care predau cu placere si o doza de umor, dar  care sunt exigenti si axati pe rezultate?

Iti oferim fie un program de grup, fie un program individual pentru tine si module speciale ce te vor ajuta sa inveti pas cu pas, intr-un mod placut, aceasta limba universala.

Cursul nu se adreseaza doar adultilor. Daca iti doresti sa ii usurezi drumul spre invatarea limbii engleze copilului tau, cursul ii este accesibil si lui.