DAYS CAPITAL AG ÎȚI TRANSFORMĂ SĂNĂTATEA ÎN AVUȚIE. CARE SUNT COMPANIILE CARE DEJA INVESTESC ÎN MEDICINA VIITORULUI

de

Days este inițiativa DAYS Capital AG și își propune să contribuie la creșterea duratei vieții și calității serviciilor medicale. În Republica Moldova, proiectul Days este promovat de către co-fondatorul DAYS Capital AG și omul de afaceri Ion Vinaga. Devenind investitor sau contribuitor al platformei, primiți zilnic puncte de loialitate. Punctele de loialitate se convertesc la rândul lor în servicii medicale, produse medicale incluse în pachet sau se vând. În 2019, contribuitorii vor avea parte de serviciile oferite de și DAYS Capital AG gratuit sau la jumătate de preț.

Marii deținători de capital din întreaga lume au investit, în prezent, mii și milioane în acest proiect care tinde să îmbunătățească calitatea vieții. Printre ei se numără:

Peter Thiel, co-fondator PayPal

Care este cea mai mare companie de procesare a plăților online la nivel global, deținută de gigantul online eBay. La moment, PayPal are peste 192 milioane de utilizatori. Peter Thiel susține inițiativele scopul cărora sunt de a lupta cu îmbătrânirea, iată de ce a devenit investitor al proiectului Days, al fundației Methuselah Foundation, cât și a altor 14 startup-uri ce se ocupă cu medicina regenerativă. Suma investită în lupta cu vârsta depășește 3 miliarde de dolari.

Arthur Levinson, Director General Calico- California Life Company.

Compania de cercetări a fost fondată la inițiativa Google pentru a combate maladiile asociate cu vârsta. Google a investit peste 240 milioane de dolari în acest proiect.

Bill Marris, Președinte și manager Partener al Google Ventures.

Grație poziției sale, acesta a investit în startup-uri anti-îmbătrânire și știința vieții peste 2 miliarde de dolari. Acesta se arată sigur de rezultatele tuturor cercetărilor în domeniu, “ Sper să trăiesc suficient ca să nu mor”.

Craig Venter

Cunoscut, în special, pentru proiectul Genomul uman, rezultatul căruia fost găsirea și publicarea secvenței genomului uman. Secvența obținută este considerată bun al întregii umanități și a fost depusă în baza de date Genbank. Craig Venter este fondatorul Human Longevity Inc., companie biotehnologică bazată pe cercetări a genomului și care își pune ca misiune schimbarea abordării și înțelegerii îmbătrânirii. Acesta a investit 70 milioane în acest domeniu.

Larry Ellison, fondatorul Oracle

A investit peste 430 milioane de dolari în cercetările anti-îmbătrânire.

Giganții tehnologici s-au aliat pentru a lupta cu problemele de vârstă și încearcă să zică nu îmbătrânirii. Putem transforma actualii 50 în viitorii 80. Devino și tu contribuitor DAYS Capital AG și fii parte a civilizației de mâine.