De ce ai alege gresie tip parchet?

de

Cand vine vorba de design si alegerea unei gresie tip parchet, nu arhitectul are toate cuvintele de spus, ci designul interior din caminul sau din biroul tau depind in mare parte de gusturile si necesitatile tale. Astfel, poate ti-ai pus deja problema cum ai putea face dintr-o incapere obisnuita una care sa fie in acelasi timp si primitoare, utila insa si unica.

Un alt lucru esential la orice incapere este cum ai putea sa cresti durabilitatea acesteia, adica timpul de la constructie pana cand sunt necesare primele reparatii.

Astfel, poate deja ti-au recomandat expertii din domeniu sa alegi gresie tip parchet ce imita lemnul, insa nu esti in totalitate convins de eficienta si beneficiile acestuia.

Tii mereu natura aproape indiferent de sezon

Vestea cea mai proasta cu venirea sezonului ploios este ca nu iti mai da posibilitatea de a petrece timpul dorit in natura. Partea buna insa este ca poti mereu aduce natura la tine, daca nu poti merge tu in natura, alegand gresie tip parchet ce imita lemnul.

Daca este sa abordam situatia din punctul de vedere al designului, beneficiile sunt nenumarate, incepand de la eleganta ce o promite gresia ce imita lemnul pana la sentimentul de „camin” ce este astfel obtinut.

Lemnul ce poate fi imitat ca stil

Motivul pentru care oamenii au ales si continua sa aleaga lemnul ca si materie pentru caminele lor este faptul ca astfel garanteaza un model unic. A gasi acelasi model la doi copaci diferiti este absolut imposibil, fiecare avand imperfectiunile sale, ca fulgii de nea.

Vestea buna insa este ca producatorii de gresie tip parchet  au reusit sa incapsuleze aceste detalii unice in munca lor. Prin mijloace moderne de lucru, acest tip de gresie imita intr-un mod loial modelul gasit in lemnul natural.

Posibilitatea de a te juca cu designul interior

Gresia tip parchet ce imita lemnul iti da o varietate larga de posibilitati de a te juca cu designul parchetului tau. Astfel, singurele limite sunt cele impuse de gustul si imaginatia ta. Poti sa aduci personalitate oricarei incaperi folosind doar cateva trucuri simple. Poti astfel obtine look-ul unei camere de epoca, ce reiese prin clasicitatea sa de neegalat.

De asemenea, vei putea delimita inteligent camerele, fara sa fie nevoie de pereti falsi despartitori. Un plus este astfel ca vei avea mai mult spatiu deschis, doar cu ajutorul unor modele diferite de gresie tip parchet, fara sa sufoci camera.

Rezistenta si durabilitate

Unul dintre motivele principale pentru care modelele de gresie tip parchet au crescut atat de mult in popularitate este faptul ca ofera mai multa rezistenta decat lemnul natural.

De asemenea, gresia de acest tip o poti folosi si in incaperile cu un grad mare de umezeala, cum ar fi baia sau bucataria, lucru ce nu poate fi facut cu lemnul natural. Nu mai trebuie sa iti faci griji cu petele ce si-ar face aparitia pe lemnul natural sau urmele de zgarieturi.

Acestea sunt doar cateva dintre multele beneficii pe care gresia tip parchet le aduce pe piata si in viata ta. Multe altele le vei descoperi insa chiar tu dupa cateva luni de utilizare!