De ce să alegeți serviciul de închirieri stivuitoare de la Util SPC?

de

Util SPC este cel mai important dealer de stivuitoare noi cu capital integral românesc din sudul țării, reușind să se impună în ultimii 20 de ani prin seriozitatea ofertei și pasiunea pentru domeniul intralogisticii. Deși a pornit la drum ca dealer de stivuitoare bulgărești (Balkancar) treptat treptat compania giurgiuveană a ajuns partenerul local al unora dintre cei mai renumiți producători mondiali de utilaje pentru intralogistică: americanii de la Crown, coreenii de la Hyundai și italienii de la Pegaso.

Totuși, și în domeniul intralogisticii, la fel ca în domeniul auto, în România se manifestă o preferință oarbă pentru utilajele germane. Jungheinrich, Linde sau Still sunt nume recunoscute în acest domeniu deși nu sunt cu absolut nimic superioare față de utilajele americane sau asiatice. În fond, să nu uităm, la ora actuală trei dintre primii patru cei mai mari exportatori ai planetei sunt China, Japonia și SUA. Oare ar risca toți directorii de depozite din aceste țări să lucreze cu niște utilaje produse local dacă acestea nu ar fi performante?…

Confruntată așadar cu concurența de tip „buzz words” atât de specifică pieței tehnologice, Util SPC a trebuit să depună eforturi duble pentru a învinge prejudecățile, și se poate spune că a reușit. Astăzi tehnica de intralogistică furnizată de dealerul din Giurgiu ajută la creșterea afacerii celui mai mare retailer local de bricolaj, Dedeman – o companie cu capital 100% românesc…

În plus, Util SPC este singurul dealer major de stivuitoare care oferă clienților un app (o aplicație) pe internet și un app de mobil (Android) prin care aceștia pot supraveghea permanent cererile de service.

Având în vedere evoluțiile pozitive compania a decis să investească în ultima vreme în noul trend în intralogistică: serviciul de închiriere stivuitor. Marile companii de retail din străinătate preferă să nu-și încarce activul cu utilaje la care oricum vor trebui să renunțe în 4-5 ani, de aceea pe toate piețele dezvoltate se bucură de o popularitate deosebită serviciul de închirieri. Util SPC este unul dintre puținii dealeri de stivuitoare noi din România care își permită să susțină permanent un stoc de minim 200 de utilaje (stivuitoare diesel, GPL sau electrice) care pot fi oricând închiriate de client, pe perioade de la o zi până la 5 ani.

Ca și costuri, acestea pot varia în funcție de utilajul dorit, aplicațiile vizate, durata contractului și bineînțeles istoricul clientului. Totuși, orientativ, prețul de închiriere pentru un transpalet electric începe de la aprox. 20 euro + tva / zi, în timp ce un stivuitor de mică putere se închiriază cu un preț care începe de la aprox. 40 euro + tva / zi.

Spre deosebire de alți furnizori de stivuitoare, Util SPC dispune de o rețea de service / mentenanță / revizii națională, ceea ce înseamnă că poate oferi în cele mai bune condiții serviciul, nu doar la sediul central (în cazul de față în zona Giurgiu – Ilfov – București).

Vizitați www.utilspc.ro pentru mai multe informații legate de oferta de stivuitoare de închiriat.