De ce sa alegi caramida cumparata online de la Mesteru Manole in constructii?

de

De sute de ani caramida a ramas unul din cele mai bune materiale de constructii, numarandu-se in topul vanzarilor. Aceasta a fost folosita chiar si in realizarea Marelui Zid Chinezesc, deci se poate observa duritatea si rezistenta acestui material.

Datorita proprietatiilor exceptionale de care da dovada, caramida este recomandata de specialistii in domeniu in diversele proiecte de constructii.

Spre exemplu, s-a ajuns ca in Romania pana la 60% din constructiile noi sa aiba acest material in cadrul structurilor lor.

Ce caracteristici va avea constructia realizata din caramida?

Este important de stiut ca alegand sa comanzi caramida online pentru proiectul tau vei conferi constructiei tale o serie de caracteristici foarte folositoare. Printre aceste caracteristici se pot aminti si urmatoarele:

  • Constructia va avea o durata foarte lunga de viata – in cele mai multe cazuri, constructiile realizate din caramida sunt foarte durabile. Acestea pot suferi pagube doar in cazul unor calimitati naturale. Nu trebuie uitat nici faptul ca nu trebuie aplicat nici un tratament specific.
  • Aveti la dispozitie o varietate mare de finisaje interioare si exterioare – in functie de preferintele consumatorului, acest material poate fi zugravit atat cu var, cat si cu vopsea lavabila. Dar mai exista si posibilitatea ca constructia sa fie imbracata in tapet, rigips, lemn si asa mai departe.
  • Rezista sub greutatea acoperisului – nu exista acoperis pe care o constructie realizata din acest material sa nu il poata sustine. Un mare avantaj, fata de constructiile realizate din lemn care nu au aceasta capacitate.
  • Este un material ignifug – nu s-a inregistrat caz in care acest material sa permita arderea, acesta rezistand si la temperaturi de 1000 de grade Celsius.
  • Se pot realiza constructii inalte – cladirile realizate din acest material pot atinge orice inaltime, in functie de preferintele si necesitatile clientului.

Cum se poate intrebuinta caramida?

Cand vine vorba de caramida, prima sa intrebuintare, la care se gandesc majoritatea oamenilor, este in realizarea constructiilor rezidentiale. Dar intrebuintarea acesteia nu se opreste aici, putand fi create structuri de rezistenta si ziduri de compartimentare din aceasta.

De asemenea, acest material este foarte popular datorita faptului ca poate fi integrat in designul de interior si de exterior, fiind un material special dedicat acestui domeniu.

Puteti achizitiona caramida online apeland la site-ul Mesteru Manole

Acesta este un furnizor de incredere, care pe langa caramida online se gasesc si alte materiale ce au aceeasi calitate. Astfel comandand materiale de constructii de pe site-ul Mesteru Manole, reusita proiectelor dumneavoastra este garantata.

Nu uitati ca Mesteru Manole are si o linie de consiliere gratuita care va poate ajuta in momentul in care intampinati o problema.

caramida